Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Japán repülőjegy

Ne keresse tovább repülőjegyét Japánba, mert most megtalálta! Nálunk összevetheti az egyes légitársaságok ajánlatait, szűrhet időpontra, árra és gyorsaságra, és ha meglelte az ideális, legkedvezőbb árú repülőjegyet Japánba, online foglalási rendszerünkben meg is rendelheti. Természetesen telefonon és személyesen is tud jegyet nálunk foglalni.

Japán, a cseresznyevirágok hazája

Kelet-Ázsiai szigetország, a Japán-tenger, Ohotszki-tenger és Csendes-óceán között. Fővárosa Tokió, itt székel a Japán császár, Akihito is a császári palotában. A palotát hatalmas, gyönyörűen megművelt, japán stílusban kialakított kert veszi körül, mely szabadon látogatható mindenki számára.

Japán kultúra

Amennyiben a japán kultúrát tüzetesebben szeretnénk tanulmányozni, az Edo-Tokió Múzeum nagyszerű lehetőséget teremt erre. A múzeumban kiállított tárgyak, műremekek által megismerhetjük a japánok történelmét, művészetét és építészeti stílusát.

Ha valódi japán színházat szeretnénk látni, a Minamiza Kabuki Színházban a helyünk, mely japán leghíresebb és legsűrűbben látogatott színháza. Az 1929-ben épült létesítmény egy valódi csoda, mely hűen tükrözi a japán építkezési stílust, illetve falain belül gésák lépnek fel, akik minden áprilisban előadják jellegzetes táncműsorukat.

A japánok szent vulkánja a Fuji, mely Tokió délnyugati részén magasodik, s a városból is tisztán látható. A vulkán majdnem 4000 méter magas, és megmászására is van lehetőség.

Japán természetesen fejlett technológiájáról is ismert. Tokióban az Akihabarában, mely a város elektronikus bazárja, bármilyen kütyüt beszerezhetünk, amilyenre csak szükségünk van.

Ha a fővárosban tartózkodunk, látogassunk el a több mint 330 méter magas Tokió-toronyhoz, ahonnan megnézhetjük a várost a magasból, ugyanakkor a toronyban helyet kapott éttermekben ebédelhetünk, üzletekben vásárolhatunk, megtekinthetjük a holografikus múzeumot.

Japán repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Japán repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Japán városok

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató