Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Jamaika repülőjegy

Ha szeretne olcsó Jamaika repülőjegyet foglalni, csak adja meg a fenti keresőbe, hogy mikor szeretne utazni, majd kattintson a keresés gombra. A megadott feltételeknek megfelelően kilistázzuk a legolcsóbb Jamaika repülőjegyeket, amelyeket természetesen tovább tud szűkíteni az igényeinek megfelelően. Ha valamelyik ajánlat elnyerte tetszését, a repülőjegyet akár rögtön online is lefoglalhatja, de felkereshet minket telefonon, email-en vagy személyesen is valamelyik irodánkban.

A kék hegyek országa, Jamaica

A Karib térség harmadik legnagyobb szigetén, Jamaicán a ködbe burkolózott hegyek sokszor pompáznak kék színben. Akik szeretnek túrázni, azok számára a 2000 méter magasan található hegyek megfelelő útirányt biztosítanak. Több útvonal is vezet a magasba. Ha egy kis szerencsénk van, akár Kubát is láthatjuk. A látvány mellett a természet ajándékaiért is érdemes a magasba törni, hisz a több mint 200 madárfaj színpompás látványt nyújt.

A kék lagúna

Az egykor nagy népszerűségnek örvendő filmet itt forgatták. Ez nem meglepő, hisz a gyönyörű táj mesebeli helyszínt biztosított a filmnek. Mi is bátran megmártózhatunk a hűs habokban, nem kell tartanunk semmitől. Csak a legenda szerint él tengeri szörny a lagúna mélyén – vállalkozó kedvűek a keresésére is indulhatnak.

Jamaica legnagyobb folyóján, a Rio Grandén bambusztutajjal fedezhetjük fel a part csodálatos életét, de a banán- és cukorültetvények is a végtelenségbe nyúlnak a folyóról nézve.

A sziget északi partjánál több mészkő-barlangrendszer alakult ki, a legcsodálatosabb ezek közül a Green Grotto (Zöld Barlang).

Azonban akik a verőfényes, kék tengeres Jamaicát keresik, azok is megtalálhatják a számításukat. A pálmafára kikötött nyugágyak, főleg a forró melegben, igazán csábítóak. A kék tenger és a homok pedig csak a ráadás erre az idilli képre. Van, aki ennek ellent tud állni?

Jamaika repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Jamaika repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató