Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Szilveszter Izraelben: Izraeli körutazás jeruzsálemi szállással

Tel Aviv
Izrael

Utazás: Repülő
Ellátás: Félpanzió
Utazás típusa: Magyar idegenvezetővel, Városlátogatás, Körutazás, Körutazás+Üdülés
Hivatkozási szám: 382105
Éjszakák száma: 7
Tovább a foglalásra

Szilveszter Izraelben: Izraeli körutazás jeruzsálemi szállással utazás

2018.  december 28 - jan. 4. SZILVESZTER

Előfoglalási kedvezmény: – 10.000,- Ft./fő 3 hónappal indulás előtt!


1. nap: (28 )Budapest - Tel Aviv
Közvetlen repülõjárat  Tel Avivba. Idegenvezetõnk fogadja a csoportot, majd Jeruzsálembe visszük Önöket szállodába, vacsora.
 
2. nap(29) Jeruzsálem – Betlehem
Városnézés Jeruzsálemben: Séta az Óvárosban: a Siratófal, majd továbbhaladunk a Via Dolorosán át a Szent Sír templomhoz, Pilátus ítélethozó csarnokához. További séta az Óvárosban a Dávid Király úton a Jaffa kapuhoz, majd a zsidó negyed megtekintése. Utazás Betlehembe, a Születés templomának megtekintése. Szállás, vacsora  Jeruzsálemben.
 
3. nap(30) Judea – Jeruzsálem
Szabad nap vagy fakultativ program egésznapos városnézés Jeruzsálemben: Olajfák hegye, a csodálatos jeruzsálemi panoráma megtekintése az Óvárossal, majd az Olajfák hegyén található Szent helyek ismertetése. Pillantás a Virágvasárnap útjára és a Dominus Flevit kápolnára. Továbbhaladunk a Getszemáni kerthez és megtekintjük a Nemzetek Templomát az Elárulás barlangját és Szûz Mária sírját. Utazás a Kidron-völgyön át, pillantás Zakariás és Absalom sírjára. Látogatás a Sion-hegyen az Utolsó Vacsora színhelyére, Dávid Király sírjához  és az Elszenderülés templomának megtekintése. Majd a holocaust emlékhely a Yad Vashem megtekintése és buszos városnézés Jeruzsálem új városrészében, a Knesset és a Menora  megtekintése kívülről. Lehetőség szerint a jeruzsálemi piac megtekintése. Szállás, vacsora Jeruzsálemben.
 
4. nap:(31) Qumran - Massada – Ein Gedi oázis - Holt tenger – Netanya
 Szabad program.  Fakultativ program: Pillantás Szent György kolostorra, melyet Illés próféta barlangja helyére épitettek meredek sziklafalba. Holt-tenger-i kirándulás: Elhaladunk Qumran-nál a holt-tengeri tekercsek lelõhelyénél, mely az esszénusok kolostorszerû telepe. Látogatás a csodálatos Ein Gedi oázisban, könnyű túrán veszünk részt a nemzeti parkban.  Tovább utazás a Massada-i sziklaerõdhöz. Drótkötélpályán jutunk fel a Heródes korából származó ciszternákhoz, a zsinagógához, a Zelóták harcterére. Csodálatos látkép a Moabita és Amonita hegyekre. Kirándulásunk után fürdési lehetõség a Holt-tengerben. Vásárlási lehetőség a különleges holt-tengeri krémekből. Szállás, vacsora Netanyán. Fakultativ szilveszter est!

5. nap (1) Netanya
Szabadnap a Földközi-tenger partján, Netanyán. Fürdési lehetőség az idöjárás függvényében. Szállás, vacsora Netanyán.

6. nap: (2) Akko – Haifa - Tiberias
Utazás Akkoba, a kereszteslovagok városába, továbbutazás Haifába, ahol elõször buszos városnézés a város fõbb látványosságaival, majd séta a Bahai szentélyhez vezetõ kertrendszerben. Felutazunk a Karmel hegyre, ahonnan csodálatos kilátás nyílik az öbölre és a Földközi tengerre. A Karmelita kolostor megtekintése. Utazás Tiberiasra
a szállás elfoglalása, vacsora.

 
7. nap: (3 )Kána - Názáret - Kapernaum - Tabgha – Tiberias
Kánába menyegző emléktemplomát láthatjuk, majd borkóstolás. Utazás Názáretbe, ahol az Angyali Üdvözlet Templomát tekintjük meg.
A Genezáret-tó partján fekvõ szent helyek megtekintése: busszal felutazunk a Hegyi
Beszéd Templomához, majd Kapernaum, Jézus városa a régi zsinagóga és a bizánci kápolna megtekintése Péter házánál. Ezek után továbbutazás Tabghába, a kenyérszaporítás és a hal csodájának helyére. Látogatás egy gyémántcsiszoló műhelyben. A Jordán folyó mellett kialakított Yardenit nevû híres keresztelõhely meglátogatása. Szállás, vacsora Tiberias.
 
8. nap: (4) Tel Aviv – Budapest
Reggeli, majd utazás Tel Aviv-ba, a Rothschild Boulevardon végigutazva a régi és új épiteszetet élvezhetjük, majd lehetőség szerint a Carmel piacon vásárolhatunk. Jaffa müvésznegyedét is láthatjuk transzfer a tel aviv-i repülõtérre, hazautazás Budapestre.
x

Az úton az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk:

repülőjegy az EL AL izraeli légitársaság menetrendszerinti járatára, 20 kg poggyász, elhelyezés középkategóriájú szállodákban, kétágyas, zuhanyzós / WC-s szobákban, félpanzió, magyarnyelvű idegenvezetés, belépők, transzferek, a körutazás klímaberendezéssel ellátott buszokkal történik

Szolgáltatásaink nem tartalmazzák:
az ajánlott borravalók (napi 7,- USD), repülőtéri illeték (68.500,-Ft./fő), betegség- baleset-, poggyászbiztosítás (590,- Ft./nap/fő, 70 év felett dupla ár),

egyágyas felár: 96.500,- Ft./fő

Fakultatív kirándulások:

Holt-tenger: 35.000,- Ft./fő, Jeruzsálem: 32.000,-Ft/fő

3. fő harmadik ágyon : 3.000,- Ft. /fő kedvezmény

SZILVESZTERI VACSORA FELÁRA: 29.000,- Ft./fő

Az útlevélnek a visszautazás dátumától számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie!


Árak, időpontok, foglalás

Válasszon időpontot és típust:
Időpont:
Szobatípus:

Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató