Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Tel Aviv repülőjegy

Milyen egy fiatalos, pörgős ritmusú izraeli város? Nézze meg a valóságban! Olcsó repülőjegy Tel Aviv fantasztikus városába, ahol több vallás képviselői békésen megférnek egymás mellett, az éjszakai élet vérpezsdítő lehetőségeket kínál a szórakozásra, és kulturális látnivalókból sincs hiány. Mortons.hu repülőjegy foglalás Tel Avivba akár online is.

Tel Aviv, a nagyon fiatal város

Ez a pörgő izraeli város csupán 1880-ban alakult meg zsidó bevándorlók által. A zsidó hagyományos építészeti stílus ma is látható a legtöbb épületen. Nagyon sok olyan dolog kapcsolható Tel Aviv városához, ami igazán európai szintűre emeli. Egyik ilyen a nagyon pörgős, sokszínű éjszakai élet, de ide sorolhatók még a keleti vonalakat hozó gasztronómia, a gyönyörű tengerpart, valamint a mediterrán klíma is.

Célszerű megtekinteni a Rabin és Bialin tereket, Ben Gurion, Ben Jehuda és Rothschild utcákat. A bárokkal díszített kikötők csodálatosak, az óváros is pedig lenyűgöző. A terméskőből épült házak, a szűk sikátorok igazi közel-keleti hangulatot árasztanak. Az Óra teret és a Kormányzói palotát is ajánlott szemügyre venni.

A Carmel piacon meglehetősen jó áron szerezhetünk be fűszereket, sőt minőségi holt-tengeri kozmetikumokat is.

Barátságos vallások

A különböző vallások szép helyeit is megtekinthetjük. A Mihály arkangyal görög ortodox kolostor, Mahmudia mecset valamint az Immanuel lutheránus templom. Ezek a vallási helyek mind jó bizonyítékok arra, hogy egy városon belül békében, több vallás képviselői is meg tudnak élni.

Ha Tel Avivban járunk, akkor keressünk fel pár éttermet, hisz itt az autentikus, hagyományos ételeket is kipróbálhatjuk. Legyen az akár a zsidó tradicionális étel, vagy az arab hagyománynak megfelelő ételek, biztosak lehetünk benne, hogy csak a legjobb minőségű finomságokat kapjuk a pénzünkért.

Tel Aviv repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Tel Aviv repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató