Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Izrael repülőjegy

Izraeli repülőjegyek kedvezményesen a MORTON’S-nál! Nekünk nem kell külön érveket sorakoztatni arra, hogy miért nálunk vegye meg izraeli repülőjegyét. Nincs meggyőzőbb érv a számoknál. Ha beírja utazási időpontját keresőrendszerünkben, feketén-fehéren szembesül azzal, hogy melyik a legolcsóbb ajánlat. Persze gyorsaságra is rendezhet, ha az a fontosabb szempont Önnek. Ha megtalálta a megfelelő ajánlatot, használja netes foglalási rendszerünket, vagy hívjon, esetleg keressen fel minket személyesen a jegyvásárlás ügyében!

Izrael, a vallások szent hely

Izrael a Földközi-tenger keleti partján fekvő zsidó ország. Itt található a Holt-tenger, mely többek között arról híres, hogy sóssága miatt semmilyen élőlény nem él meg vizében, viszont vize gyógyító hatású, ezért nagyon sok turista keresi fel évről-évre.

Izrael másik híres zarándokhelye természetesen Jeruzsálem, Izrael fővárosa. A város három vallás – a keresztény, a muzulmán és az izraelita – központja. Történelme évezredekre nyúlik vissza. Leglátogatottabb zarándokhelyei e három vallás legjelentősebb szent helyei, a Siratófal, a Szentsír-templom, valamint a Sziklamecset.

Ahol az ige testet öltött

Izraeli utazásunk során Jézus születésének helyszínét, Betlehemet se hagyjuk ki. Legnevezetesebb pontja a híres Születés temploma, melyet a világ legrégebbi templomaként tartanak számon, s állítólag egykor e templom helyén született meg Krisztus. Betlehem után természetesen Názáret meglátogatása sem maradhat ki, a város, melyben Jézus felnőtt.

A város egyik érdekessége, hogy közigazgatásilag két tartományra oszlik, a muzulmánok és keresztények, valamint a zsidók lakta részekre. Szintén híres városnak számít Haifa is, mely Izrael kereskedelmi és nehézipari központja. Csodálatos helyen fekszik, területén nemcsak a pazar luxusvillákat vehetjük szemügyre, hanem számos műemléket is.

Ajánlott ellátogatni Tel-Avivba is, amely Izrael második legnagyobb városa. Néhány államnak itt található a nagykövetsége is.

Izrael repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Izrael repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Izrael városok

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató