Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Dublin repülőjegy

Dublinba repülne? Rendszerünk segítségével keresse meg a legjobb repülőjegyet Dublinba! Ha beírja utazása időpontját rendszerünkbe, a legkedvezőbb árú dublini repülőjegyek között válogathat! A keresési eredmények között biztosan megtalálja azt a repülőjegyet, amire szüksége van! Netes rendeléssel pár kattintással le is foglalhatja repülőjegyét, de telefonon vagy személyesen is megveheti a kiválasztott repülőjegyet.

Dublin

A vikingek alapította Dublin a középkor óta Írország fővárosa. Egyes felmérések szerint ez Európa harmadik leglátogatottabb városa, s talán nem is véletlenül. Rengeteg érdekesség, látnivaló és igazi kuriózumok is találhatóak a városban, lássunk is most néhányat közülük.

A legtöbb látnivaló a Liffey folyótól délre található, amely egyébként kivételesen tiszta vizű, ennek megfelelően élővilága is igen sokszínű.

Amit szinte minden idelátogató azonnal megnéz, az a Guinness Store House, még akkor is, ha a belépő ára kissé borsosnak mondható. A Guinness ház 1904-ben épült, és egészen 1988-ig itt gyártották a sört. Manapság viszont az épület már kizárólag interaktív látogatóközpontként funkcionál.

Ha kitanultuk a sörfőzés minden csínját-bínját, akkor mindenképpen látogassuk meg a Trinity Collage-ot, amelyet még I. Erzsébet királynő uralkodása idejében alapítottak. Itt számos érdekességet, nevezetességet tekinthetünk meg, mint például a Kellsi Kódexet, melyet a szintén neves könyvtárépületben vehetünk szemügyre. Ebben található a 65 méteres hosszú terem is (The Long Room), ahol a 200 ezer legrégebbi könyvet őrzik.

Okvetlenül látogassunk el a Kilmainham börtönbe is, hiszen egyrészt ez Európa egyik legnagyobb börtöne, ahol az ír forradalmárokat tartották fogva. Másrészt pedig a börtön rendkívül különleges miliővel rendelkezik, így ha borzongani szeretnénk picit, akkor nagyon jó helyen járunk. Itt egyébként csak vezetett sétákat lehet tenni, aminek a végén a teaházban igazán különleges ír teákat is kóstolhatunk.

S hogy egy székesegyházat is útba ejtsünk, mindenképpen keressük fel a Szent Patrik-katedrálist is. Az 5. században hozták létre, majd 1190-ben normann-gót stílusban újjáépítették. Az 1700-as évek elején, közepén Jonathan Swift a Szent Patrik esperese volt, s ebben az időben írta meg a Gulliver utazásai című. művét is.

Ha pedig egy kis természetközelségre vágyunk inkább, akkor fedezzük fel a világ legnagyobb városi közparkját, vagyis a Phoenix Parkot, ahol ejtsünk meg egy könnyed pikniket, vagy élvezzük a szabadban történő sportolás áldásos hatásait. A park egyébként kétszer akkora, mint a Hyde Park, és a New York-i Central Parknál is nagyobb területű. Séta közben gyönyörködhetünk a számos szebbnél szebb tóban és kertben, s akár útba ejthetjük a dublini állatkertet is, hiszen ez is itt található, csakúgy, mint az ország elnökének a lakóhelye is.

Dublin repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Dublin repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató