Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Indonézia repülőjegy

Indonézia fantasztikus élményt tartogat Önnek! Ki ne hagyja! Repülőjegyét Indonéziába legolcsóbban nálunk válthatja meg, hiszen a mi nyilvántartásunkban össze tudja mérni az egyes ajánlatokat. Használja repülőjegy keresőnket, és listázza ki a megfelelő lehetőségeket! Ezek után nincs más hátra, mint neten megrendelni a kiválasztott repülőjegyet Indonéziába. Vagy tudja mit? Hívjon fel minket, vagy jöjjön be budapesti vagy szegedi irodánkba és mi elintézzük foglalását.

A mesés Indonézia

Indonéziában található a legnagyobb muszlim közösség. Bár nem a legolcsóbb helyek közé tartozik, évente nagyon sok turista látogatja meg. A legfőbb célpont Bali, ahol a vallási emlékek túlnyomó többségben vannak. Itt rengeteg a templom, ahol nagyon komolyan veszik az öltözködési szabályokat is, így legyünk erre tekintettel, és ne akarjunk még a legforróbb nyári napon se vállnélküli felsőbe belépni e szent helyekre. Hagyomány és gasztronómia Indonézia most kezd el berendezkedni a turisták fogadására, de becsületükre legyen mondva, nagyon szépen haladnak. A látnivalók környékén nagyon szépen kialakított részek vannak, figyelnek arra, hogy ne legyen zavaró a kéregetők áradata. Az utcai árusoknál pár száz forintért szinte kincseket lehet találni. Vásároljunk tőlük, hisz sokaknak ez az egyetlen jövedelemforrásuk. Az indonéz konyha nagyon változatos, függetlenül attól, hogy az alap általában a főtt rizs. Melléje a legtöbb esetben csirkét kínálnak, ám ezt a legváltozatosabb módon elkészítve. Emellett szeretik nagyon a kacsát, a tenger gyümölcseit, a marhát, és a kecskét. Próbáljuk ki nyugodtan az utcai kifőzdéket, mert finoman főznek, és itt természetes dolog, hogy az utcán vásárolják meg az emberek az ebédet vagy a vacsorát. Ha van rá lehetőségünk, vegyünk jegyet egy helyi, hagyományos táncbemutatóra, hisz az indonéz tánc igazán egyedi, és nagyon szép látvány, ahogy a színes ruhába öltözött nők és férfiak táncolnak.

Indonézia repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Indonézia repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató