Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Bali utazási ajánlatok

Utazáskereső

Kategória nem kötelező megadni

Utazás módja nem kötelező megadni

Teljes ár/fő (Ft) nem kötelező megadni

Időpont nem kötelező megadni

Éjszakák száma nem kötelező megadni

Hova utazna? nem kötelező megadni


 

Bali utazás

A legjobb utazást, nyaralást keresi Balira? Segítünk megtalálni! Bali a pihenni vágyók igazi paradicsoma érintetlen szépségével, titokzatosságával, egzotikus varázsával. Utazás Balira maradandó élmény mindenkinek, aki egy különleges sziget természeti szépségeit vagy egy ősi kultúra titkait szeretné megismerni. A szobrászatról, festészetéről és táncművészetéről híres sziget ezernyi élményt tartogat mindenkinek, aki nászútját, nyaralását Balin tölti. Adja meg az utazás keresőben, hogy mikorra tervezi utazását Balin, és a „keresés” gombra kattintva megjelenő találati listát tovább szűrheti a pontos dátumra vagy a kint töltött napok számára.

Az ázsiai sziget, Bali az elmúlt időszakban nagyon felkapott lett a turisták körében. Ez annak is köszönhető, hogy nagyon jó áron lehet meseszép helyeken lakni, szórakozni. A látnivalók sokasága minden turistát elkápráztat és ámulatba ejt. Látnivalók tekintetében vallási szentélyek és templomok vannak túlnyomó többségben, de múzeumok is szép számmal képviseltetik magukat ezen a szigeten.

Királyi palota, hüllőpark

A látnivalók közé érdemes beszorítani a Madár és Hüllőparkot, mely szinte teljesen egyedülálló az egész világon, és melyet megtekinthetünk majdnem egy óra alatt.

A királyi palota régmúltról mesél nekünk ódon falaival, ám a jelenkori király is itt lakik. A belépés ingyenes, de elvárnak némi konzervatív öltözködést ehhez. Családdal is jó program lehet, hisz a kicsik is szeretnek itt nézelődni.

Amit kár még kihagyni, ha Balin járunk, az a kézműves piac Ubudon. Itt megtalálhatunk mindent, ami ahhoz kell, hogy otthon is emlékezhessünk az itt töltött időkre.

Balin számítani kell arra, hogy viszonylag nagy a tömeg, de ezért kárpótol a látvány és a hihetetlenül kedves emberek sokasága. Ugyanakkor biztosak lehetünk abban is, hogy a legjobb helyet választjuk, ha kikapcsolódni szeretnénk.

A szigetet igen kedvelik a romantikus nyaralásra vágyó házaspárok, nászutasok, ugyanakkor baráti társaságok is szívesen neveznek be egy utazásra erre a csodálatos indonéz szigetre.

Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató