Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

India repülőjegy

Repüljön a MORTON’S Utazási Irodával Indiába! Válasszon minket, mert nálunk össze tudja mérni a különféle utazási irodák által kínált, Indiába szóló repülőjegy árakat! Ha megjelölte, mikor utazik, a rendszer máris kilistázza az olcsó indiai repülőjegyeket. Ha Önnek a gyorsaság a legfontosabb, a találati listát e szempont szerint is rendezheti. Jegyfoglalása neten a leggyorsabb, de hívhat vagy személyesen is megkereshet minket ez ügyben.

A meseszép India

Indiáról sokaknak a Taj Mahal, a magasztosan elterülő Gangesz, valamint a szent tehenek jutnak eszükbe. Azonban jó tudni, hogy ez csak nagyon csekély része Indiának, hisz annyi a látnivaló, hogy fel sem lehet sorolni.

Van valami Indiában, ami egyszerűen megfogja az embert. Általában két részre lehet osztani azokat, akik jártak már itt. Vannak, akik egyszerűen beleszeretnek, mások pedig nagyot csalódnak. Az indiai emberek életében nagyon fontos a vallás, szinte az egész napjukat, életüket átszövi a szentek tisztelete. A teheneket például soha nem zavarják el az útról.

Barangoljunk az istenek lábánál!

A nagyobb városokat, például Delhit mindenképp keressük föl, hisz egyszerűen mesés látványt nyújt. A Taj Mahal is jó, ha bekerül a megnézni valók közé, ezt a gyönyörű síremléket Agra városában találhatjuk.

A különböző piacokon, bazárokon a hölgyek kedvükre válogathatnak a szebbnél szebb ékszerek között. Nyugodtan vásárolhatunk, hisz olcsón juthatunk hozzánk szép darabokhoz.

Ha egy igazi szellemvárosban szeretnénk barangolni, keressük fel Fatehpur Sikrit, az egykori uralkodói székhelyet. Az épen maradt Királyi Palota megtekintése, valamint a fennmaradt utcákon a séta pár évszázaddal visszavezet minket az időben.

India, ez a csodás ország mindenkit vár, akit érdekel a spiritualizmus, a szép látnivaló, de abban az esetben is tárt karokkal várja a turistákat, ha rejtett kincseit szeretné felfedezni.

India repülőjegy vadász

Ha érdeklik a India repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

India városok

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató