Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Delhi repülőjegy

Rendeljen nálunk repülőjegyet Delphibe! Menjen biztosra, ha a legolcsóbb repülőjegyet keresi Indiába! Keresőnk segítségével gyorsan megtalálhatja a legjobb ajánlatot, mert csupán az indulási és a visszaérkezési dátumot kell ahhoz megadnia, hogy máris kilistázzuk Önnek a legkedvezőbb árú repülőjegyeket Delphibe. Repülőjegyét online rendeléssel azonnal megvásárolhatja, de természetesen telefonos vagy személyes foglalással is megveheti.

A kétarcú Delhi

India mindig is sokakat vonzott. Delhi egy olyan város, mely egyszerre lepi meg a látogatót a gazdagságával és szegénységével, a csendességével és a zajosságával. Ez a kettőség igazán egyedivé teszi e várost. Jó, ha saját magunk fedezzük fel a várost, hisz ily módon láthatjuk meg a település valódi arcát.

Bátran ehetünk az utcai árusoknál, hisz nagyon pazarul készítik el a hagyományos ételeket, és látogassunk meg szent templomokat, vigyázva az öltözködésünkre.

Riksával a városban

Ha Delhit szeretnénk felfedezni, akkor a legjobb mód erre, ha egy biciklis riksát választunk. Nem drágák, sőt kifejezetten olcsón szállítanak minket a város bármely pontjára. Így kényelmesen tekinthetjük meg a legtöbb látványosságot, és ily módon még a meleget is könnyebb elviselni.

Érdemes felkeresni a vörös homokkőből épített Jama Masjid-mecsetet, mely lenyűgöző látványt nyújt. Aki először pillantja meg, annak véleménye szerint egyszerűen ámulatba ejtő. Az északi kapun betérve egy régi koránt is megpillanthatunk.

Összességében elmondhatjuk, hogy Delhi változatos, látnivalókban gazdag város, ahol korosztálytól függetlenül mindenki megtalálhatja a számára leginkább tetsző látványosságot, illetve a legmegfelelőbb kikapcsolódási módot.

Ajánlott úgy időzíteni utazásunkat, hogy az november és március közé essék, ugyanis akkor a legmegfelelőbb a hőmérséklet. Tavasszal és nyáron nagy a forróság, júliusban pedig gyakoriak az esőzések.

Delhi repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Delhi repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató