utazás módja
: busz
időtartam: 6 nap / 5 éj
szállás: négycsillagos tengerparti, medencés szálloda
szobák felszereltsége: légkondicionálás, minibár, telefon, hajszárító létszámnak megfelelő ágy, beépített szekrény, TV zuhanyozós fürdőszoba
ellátás: svédasztalos félpanzió italfogyasztással 
utazáshoz szükséges: érvényes útlevél vagy személyi igazolvány
Horvátország hivatalos fizetőeszköze: Horvát Kuna - HRK

Felszállási lehetőségek:

  • 06:15 Bp., Népliget, Planetárium bejárata előtt
  • 06:45 Bp. XI. Fehérvári út 95. (Fehérvári-Mérnök u. sarok)
  • 07:30 Székesfehérvár, M7 Shell kút
  • 08:30 M7 Balatonlellei pihenőhely
  • 09:30 Zalakomár, M7 INA kútProgram :

1. nap

Indulás a felszállási helyszíneknél megadott időpontok szerint. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Érkezés a forgalmi viszonyoktól és a határátlépés időtartamától függően Krk-szigetre, Malinska városába kb. 15:00-16:00 órakor.

Az autóbusz a szálloda recepciójától a szabad busz parkolóhelyektől függően kb. 0-100 méterre tud megállni

Szállásunk Malinska legkedveltebb részén, a tengerparttól kb. 30 méterre lévő, négycsillagos, wellnessrészleggel is rendelkező, gyönyörű Hotel Malin-ban lesz. 2019. nyarán már külső medence is várja a szálloda vendégeit.

A szobák légkondicionáltak, TV-vel, telefonnal, minibárral (fogyasztás térítés ellenében) felszereltek. Széf bérelhető, a szálloda wellness részlege nyitvatartási időben,  térítés ellenében használható. Az étkezések a szálloda éttermében vannak, az étkezések időtartama alatt korlátlan italfogyasztással. (vacsoránál helyi italok, általában sör, bor, víz, üdítő)

2. nap

Szabadprogram.

Fakultatív program: HAJÓKIRÁNDULÁS ÜDVÖZLŐITALLAL, SIRÁLYETETÉSSEL

A hajón a vidám, udvarias legénység üdvözlő itallal vár minket. Helyi idegenvezetővel  a két órás kirándulás során a hajóról megcsodálhatjuk  Punat és Krk partjait, gyönyörködhetünk Plavnik sziget látványos szikláiban és Cres sziget partjainak látványában. Megnézzük Kormat partjait is, ahol hihetetlen mennyiségű sirály él.

Nemcsak megcsodáljuk, de meg is etetjük a  sirályokat. Egyedülálló látványt nyújt, amint a rengeteg sirály kíséri a hajót! Fantasztikusan jó kirándulás, mindig nagy sikere van.

A hajókirándulás részvételi díja: 4900 Ft/fő, 12 éves korig: 2500 Ft/fő.

A fakultatív kirándulás foglaláskor, de legkésőbb indulás előtt 30 nappal igényelendő és fizetendő.

Helyszíni beifzetésre nincs lehetőség.

3. nap


Szabadprogram.

4. nap
Szabadprogram.

Fakultatív program: KIRÁNDULÁS VRBNIKBE BOR, SAJT, SONKA KÓSTOLÓVAL

A kora délutáni órákban autóbuszunkkal Vrbnikbe indulunk. Megismerkedünk a kis falucskával.

Aranyos, kacskaringós kis szűk utcákon sétálunk, gyönyörködünk a panorámában. Vrbnik  a csak ezen a vidéken termő szőlőből előállított Zlahtina nevű boráról nevezetes. Vrbnikben található a világ legkeskenyebb utcácskája, mely mindössze 40 cm "széles". Átsétálunk rajta! A nap fénypontjaként meglátogatjuk a híres NADA pincét, ahol borkóstolós programon veszünk részt. (A NADA pincét egy kis hegyi úton, emelkedőn felsétálva tudjuk megközelíteni.) Üdvözlő itallal várnak minket, majd filmvetítés keretében bemutatják a szőlőtermelést, szüretet, bepillantunk a borkészítés rejtelmeibe is. Megízleljük a borokat, házi sonkát, sajtot falatozhatunk.

Aki szeretne, bort, sajtot, sonkát is vásárolhat a program végén. A borkóstolós program után autóbuszunkkal jókedvűen visszaindulunk a szállodába.

A kirándulás részvételi díja: Felnőtt. 3900 Ft/fő Gyerek 12 éves korig: 2500 Ft/fő

A fakultatív kirándulás foglaláskor, de legkésőbb indulás előtt 30 nappal igényelendő és fizetendő.

Helyszíni beifzetésre nincs lehetőség.

5. nap

Szabadprogram.
           
6. nap

Reggeli után (kb. 10:00 órakor) hazaindulás. Útközben idegenvezetőnkkel sétálva megtekintjük Rijekát, a legutolsó magyar királyi kikötővárost. Kb. 1,5 órás programunk után folytatjuk utunkat haza. Érkezés Budapestre a forgalmi viszonyoktól, a határon való várakozástól függően kb. 20:00-21:00 órakor.

x
A RÉSZVÉTELI DÍJ TARTALMAZZA: utazás busszal oda-vissza, csoportkísérővel, 5 éj szállás négycsillagos szállodában svédasztalos félpanzióval, az étkezéseknél korlátlan italfogyasztással,  idegenforgalmi adó, visszaúton rijekai városnézés.

TÁRSÍTÁS VÁLLALÁSA ESETÉN SEMMILYEN FELÁRAT NEM KELL FIZETNI.
(Társítás kétágyas szobában.) Egyfős foglalás esetén erkélyes, tengerre néző erkélyes felár nem választható)

GYERMEKKEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELE ESETÉN FOGLALÁSKOR PONTOS SZÜLETÉSI DÁTUM SZÜKSÉGES. A GYERMEK A SZÁLLÁS ELFOGLALÁSÁNAK NAPJÁN MÉG NEM TÖLTHETI BE A MEGADOTT ÉLETKORT.

Tájékoztató árak:
1 db napágy 30 HRK/nap