Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Hága repülőjegy

Hágába keres kedvezményes repülőjegyet? Nem kell tovább keresgélnie, segítünk összevetni a legjobb ajánlatokat! Írja be keresőnkbe, mikor utazik, és élvezze az ajánlatok gazdag választékát! Ha fontos a jó ár, nálunk megtalálja a legolcsóbb hágai repülőjegyeket. A netes jegyfoglalás csupán pár percet vesz igénybe, de természetesen telefonos vagy személyes megrendelését is örömmel vesszük.

Hága, a holland csoda

Ha Hollandiában járunk, ne hagyjuk ki Hágát, hisz egyedi stílusával mindenkit rabul ejt. Maga a város nem túl nagy, de számos olyan látnivaló és érdekesség van, ami miatt megéri itt több napot is eltölteni. Ha szeretnénk felfedezni a várost, tegyünk úgy, mint a helybéliek. Ők a reggelt általában valamelyik kávézóban indítják. Ilyenkor a kávéházak zsúfolásig tele vannak.

Amit elsőnek érdemes megtekinteni, az a Béke-palota vagyis a Vredespaleis. A gyönyörű vörös téglás épület egyedi hangulatot ad a városnak.

Mini Hollandia

Ha megtekintettük a Béke-palotát, sétáljunk át a Madurodam-ban. Ez nem más, mint egy igazi élő, mini Hollandia. Makettek segítségével rövid idő alatt körbejárhatjuk az egész országot. Sok esetben fedezhetünk fel rajta már látott épületeket, vagy a filmekből ismert környezetet. A makettek mindegyike be van rendezve, sőt a hajók, vonatok közül több működik is.

A királyi palota, vagyis a Paleis Noordeinde mindenki számára nyitott, kertjében rengeteg helybéli szokott olvasni, pihenni. A hatalmas fák nyáron hűs árnyékot adnak, jó a tövükben egy pokrócon a kedvenc könyvet olvasni. A királynő nem itt él, csupán csak itt dolgozik. A királynő lakhelye nem látogatható.

A számos látnivaló mindenkit ámulatba ejt, és természetesen a tulipánok sem maradnak el sehonnan. Virág van a villanypóznán, a parkokban, és szinte nincs is olyan hely, ahol ne nyílna színes, illatos virág.

Hága repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Hága repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató