Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Eindhoven repülőjegy

Eindhoven repülővel? Méghozzá jó áron? Tudunk segíteni! Keressen eindhoveni repülőjegyeink között az indulási és visszaérkezési dátum megadásával, és a kilistázott, olcsó repülőjegyek közül válassza ki azt, amelyik igazán tetszik Önnek. Az online repülőjegy foglalás csak pár percet vesz igénybe, de természetesen telefonon és személyesen is rendelkezésére állunk.

Eindhoven ezer arca

Eindhoven, ez a csodás holland város rengeteg látnivalóval várja az ide utazókat, de sokan vannak olyanok is, akik csupán átutazóban látják, amikor Amszterdamba tartanak, hisz innen nagyon könnyen el lehet érni busszal a gyönyörű fővárost. Ha repülővel érkezünk ide, már a városközpont felé egy érdekességet, az Evoluon épületet tekinthetünk meg, mely teljes mértékben úgy néz ki, mint egy csészealj. Sajnálatos módon nem lehet látogatni, de körüljárva is élményt nyújt.

A városban egymást érik a szebbnél szebb épületek, az érdekes látnivalók. Focirajongóknak szinte kötelező a stadion megtekintése.

„Felvillanyozódik” az utazó

Érdemes tudni, hogy Eindhovenben található a Philips villanykörte gyára, ahol szervezett látogatásokon lehet részt venni. Kis szerencsével angol idegenvezetésben is részünk lehet. Érdekes lehet úgy családosoknak, mint egyedülállóknak.

Azok, akik a kultúrát szeretik, szintén jól érezhetik magukat itt, hisz a különleges művészeti galériák, kiállítótermek mind tárt kapukkal várják a látogatókat. A kortárs alkotásokat keresők megtekinthetik a Picasso, Kandinsky, vagy Chagall alkotásait is magába foglaló Van Abbemuseum-ot.

A hangulatos város megannyi látnivalóval, sok apró csodával és hihetetlenül kedves emberekkel várja azokat is, akik szeretnének itt eltölteni néhány napot, de az is a szívébe zárja, aki csak pár órát tölt is, és máris utazik tovább.

Eindhoven repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Eindhoven repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató