Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Amszterdam repülőjegy

A legjobb amszterdami repülőjegyekkel várjuk Önt! Ha a legoptimálisabb ár/érték arányú szolgáltatást keresi, foglalja le nálunk repülőjegyét! Egy Budapest Amszterdam repülőjegy oda-vissza akár már harminc-negyvenezres nagyságrendű összegből kijöhet, ha időben megrendeli. A keresőbe beírva az indulás és visszaérkezés dátumát, mi kilistázzuk Önnek a legolcsóbb repülőjegyeket Amszterdamba. Szűkítse tovább a listát, és ha megtalálta a megfelelő jegyet, rendelje meg online! Természetesen telefonon és akár személyesen is el tudja intézni foglalását.

Foglaljon Budapest-Amszterdam repülőjegyet!

Budapest-Amszterdam repülőjegyre lenne szüksége? A segítségünkkel akár már 30-40 ezer forintos áron utazhat! Használja repülőjegy keresőnket, és találja meg a legkedvezőbb árú, legegyszerűbb utazási lehetőséget! Tájékozódjon árlistánk segítéségével, vagy keresse meg a legjobb ajánlatot Repülőjegy vadász programunkkal.

Hogyan keressek Budapest Amszterdam repülőjegyet?

Ha már tudja a dátumot, amikor utazni szeretne, a legegyszerűbb, ha Repülőjegy vadászunk segítségével figyelni kezdi az adott időpontok árait. A repülőjegy árak folyamatosan változnak, hiszen a különböző pénznemek egymáshoz képesti árváltozásától kezdve a divaton át egy sor tényező hatással van rájuk. Néhány nap figyelése után már érezhetővé válik, körülbelül milyen áron fogunk tudni foglalni, és mikor érdemes jegyet vásárolni.

Ha azért szeretne Budapest-Amszterdam repülőjegyet, mert nyaralni, várost nézni készül, de az utazásának még nincsen fix időpontja, nézze meg folyamatosan frissülő repülőjegy ár táblázatunkat! Itt könnyedén találhat olyan időszakot, amikor olcsóbban foglalhat, így kevesebb pénzből oldhatja meg az utazást.

A toleráns Amszterdam

Hollandia fővárosa, melynek összeköttetése van az Északi-tengerrel. Az Amszerdamba utazók nem annyira a tengerpartok és a szokásos nyári tevékenységek sokaságában fognak elmerülni, sokkal inkább a művészetekben és kulturális kincsekben gyönyörködhetnek a városon belül.

Múzeumok, vízi séta

Amszterdamban számos múzeum található. Ilyen például a Rijksmuseum, a Madame Tussaud Viaszmúzeum vagy a Van Gogh Múzeum, de az extrémebb kalandokra vágyok akár a Szexmúzeumot vagy a Piros Lámpás negyedben található Marihuána és Hasis múzeumokat is szemügyre vehetik. A toleranciájáról híres Amszterdamban persze az egyik legtöbbek által látogatott látványosságot a Piros Lámpás Negyed jelenti, ahol lányok állnak a kirakatokban, és ahol még szexszínház is működik.

Amszterdamot számos csatorna teszi még színesebbé, melyeken – akárcsak Velencében – csónakázni vagy hajózni is lehet. Az amszterdami körút nem lehet teljes ilyen csónakázások, hajóutak nélkül, mert ez által sokkal részletesebben megismerhetjük a várost.

Ha szuvenírekkel szeretnénk hazatérni, mindenképpen látogassunk el a Leidse térre is, ahol nemcsak a bazárárusok gazdag kínálatából válogathatunk, hanem számos más, turisták által kedvelt tevékenység közül is.

Amszterdamban a történelemre, a kultúrára és/vagy a szórakozásra vágyó turista egyaránt megtalálja a számára ideális helyeket, feltételeket – és mindezt kiváló közlekedési viszonyok mellett.

Amszterdam repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Amszterdam repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató