hello@mortons.hu +36 1 933 3861

Utazz el a télből a nyárba! - Dominika - Maldív-szigetek - Mexikó - Seychell-szigetek - Zanzibár

USA beutazási tilalom  hivatalos állásfoglalás

hírek

Utolsó frissítés: 2021.05.26.

Irodánk számára Utasaink biztonsága, nyugalma élvezi a legfőbb prioritást, így a koronavírus tavaly év elejei megjelenése óta természetesen mi is folyamatosan figyelemmel kísérjük az Amerikában zajló eseményeket, a híradásokat és a hivatalos szervek tájékoztatásait. 

A mai napon ismert információk szerint az Amerikai Egyesült Államokban jelenleg is a tavaly március elején bevezetett utazási szigorítás van érvényben, mely szerint schengeni övezetből nem utazhatunk be az országba. A mindenkori beutazási feltételek itt érhetők el.

Bízunk benne, hogy az USA-ból jövő jó hírek (alacsony fertőzöttség, nagy arányú átoltottság, folyamatos nyitások) lehetővé teszik azt is, hogy még a nyáron elindulhassanak első csoportjaink. Annak érdekében, hogy ez megvalósulhasson, és utána folyamatosan biztosítani tudjuk a havi kb. 10 csoportunk biztonságos utazását, az elmúlt időszakban is folyamatosan dolgoztunk útjainkon. Szervezett csoportos útjaink itt érhetők el, ezek előleg befizetése nélkül, kockázatmentesen és árgaranciával foglalhatók addig, amíg a beutazási tilalom érvényben van.

Különleges, interaktív USA katalógusunk itt érhető el, ebben mind az egyéni (városlátogatások, fly&drive), mind a csoportos, magyar idegenvezetővel történő szervezett útjainkat választók ötleteket, tippeket kaphatnak a megfelelő útvonal kiválasztásához. További kérdés, foglalási szándék esetén kollégáink készséggel állnak rendelkezésre elérhetőségeinken.