Hova utazhatok? // Repülőjegy kiárusítás

USA beutazási tilalom - Hivatalos állásfoglalás

hírek

Azok számára, akik a következő egy hónapra tervezték USA-utazásukat, aggodalmat keltő intézkedések láttak ma hajnalban napvilágot: az Egyesült Államok 30 napra felfüggeszt minden beutazást Európából.

Igyekeztünk azonnal reagálni a kialakult helyzetre, így cégünk stratégiai döntéshozói azonnali értekezletet tartottak. A következőkben a Morton’s Légi Utazási Iroda Kft. (Morton’s Travel) hivatalos közleményét olvashatod:

„A Morton’s Travel közel 30 éve szervez csoportos és egyéni utazásokat az USA-ba. Szervezéseink során mindig kiemelkedő figyelmet fordítunk arra, hogy utasaink minden esetben magas színvonalú és biztonságos szolgáltatásokban részesüljenek. A jelenlegi helyzet miatt irodánk olyan helyzetbe került, ami még sohasem fordult elő utaztatásaink során: az áprilisi USA útjainkat – rajtunk kívülálló okok miatt – nem tudjuk elindítani.

Mivel nem szeretnénk, hogy utasaink érdekei ebben a nem várt és kivételes helyzetben sérüljenek, így aki áprilisban utazott volna velünk, INGYENESEN foglalhat át májusi útjainkra, amelyet már – bízunk benne – minden fennakadás nélkül le tudunk bonyolítani.

A mai napon minden érintett utast telefonon vagy e-mailben értesítünk.”