+36 1 933 3861

Mexikó márciusban ☀️ Nőnap Dominika pálmafái alatt! 🗽 New York a tavaszi szünetben


budapest airport

8,2 millió forint a SUHANJ! Alapítványnak

8,2 millió forintot, vagyis 24 571 eurót adott át a Budapest Airport a sérült és fogyatékkal élő emberek sportolását támogató SUHANJ! Alapítványnak.

2019. augusztus 31-én rendezték meg immáron hetedik alkalommal a Runway Run elnevezésű futóversenyt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér I. futópályáján. A nevezési díjakból befolyt összeggel a Budapest Airport két szervezetet támogatott és támogat minden évben: a SUHANJ! Alapítványt és a leukémiás fiatalok gyógyulását segítő brit Anthony Nolan alapítványt. A több éve tartó együttműködésen belül az alapítványnak adományozott összeget a SUHANJ! az általa üzemeltetett belvárosi integrált edzőterem, a SUHANJ! Fitness fejlesztésére fordítja. Az edzőterem, az ország első akadálymentes terme, ahol fogyatékkal élő és ép sportolók együtt edzhetnek. Megnyitása óta hatalmas igény mutatkozik rá.

„A Budapest Airport a SUHANJ! Alapítványhoz hasonlóan fontosnak tartja, hogy a különböző képességekkel rendelkező emberek, köztük a fizikai vagy más károsodással élők közösen élvezhessék a mozgás örömét” – emelte ki Kam Jandu, a Budapest Airport kereskedelmi igazgatója a jelképes csekk átadása alkalmával. „Épp ezért lehetőséget biztosítunk a SUHANJ! sportolóinak, hogy részt vegyenek a Runway Run futóversenyen, arra pedig különösen büszkék vagyunk, hogy a nevezésekből befolyt összeg egy jelentős részével támogathatjuk az integrált edzőterem működését, ezáltal integrált sportolási lehetőségeket biztosítva embertársaink számára.”