+36 1 933 3861

Mexikó márciusban ☀️ Nőnap Dominika pálmafái alatt! 🗽 New York a tavaszi szünetben


Las vegas cápa úszás akvárium mandalay bay merülés nevada strip extrém élmény

Merülés a cápák közé - a sivatag közepén, Las Vegasban

Las vegas cápa úszás akvárium mandalay bay merülés nevada strip extrém élmény

Las Vegas Nevada állam déli csücskében, a legközelebbi óceántól többszáz mérföldre található egy sivatagos vidék kellős közepén. De persze Vegas az Vegas, és itt a szórakozni vágyó embernek mindenre is van lehetősége.

Így természetesen már azon sem lepődünk meg, hogy itt található Észak-Amerika egyetlen, ragadozókra fókuszáló akváriuma. A különleges helyszín az ikonikus Mandalay Bay szállodakomplexumban található. A Mandalay Bay Shark Reef (“cápa zátony”) akváriumban lehetőségünk nyílik, hogy ne csak biztonságos távolból csodáljuk ezeket az óriásokat, de kellő felkészítés után együtt is úszhatunk velük.

Az élmény 650 dollárba kerül egy, 1000 dollárba két főre, és tartalmazza az oktatást, a felszerelést, valamint egy videót a kalandról. Kedd, csütörtök, szombat és vasárnap délután ereszkedhetünk a vízbe a 15 cápafaj, ráják, óriásteknösök és 2000 másik tengeri élőlény közé. Extrém amerikai élményekkel kapcsolatban kérdezze utazási szakértőinket elérhetőségeinken vagy Messengeren.

Las vegas cápa úszás akvárium mandalay bay merülés nevada strip extrém élmény

Las Vegas az Egyesült Államokba látogató magyar utazók egyik kedvence, mert pontosan a sokak által filmekből és sorozatokból elképzelt színes-mázos-villogó amerikai élményt nyújtja. A kaszinókon és sokszor erőltetett látnivalókon túl azonban fantasztikus épített és természeti szépségek várják az utazót a közelben, ilyenek a Hoover-gát, a Grand Canyon, a Zion Nemzeti Park és a Valley of Fire, a “Tűz völgye is”.

A Morton’s Travel az amerikai csoportos utazások piacvezetője, 28 év utazásszervezési tapasztalattal. Utazáskeresőnkben 174 darab, Las Vegast érintő körutazással, városlátogatással és autós körúttal várjuk 199.900 Ft/fő-től.