+36 1 933 3861

Mexikó márciusban ☀️ Nőnap Dominika pálmafái alatt! 🗽 New York a tavaszi szünetben


amerikai utazások

Frei Tamás és a Morton’s

Frei Tamás közel 20 évig dolgozott a médiában, televíziós pályáját 1996-ban a Dosszié című műsorban kezdte. Újságíróként a világ több, mint száz országában járt, interjúkat készített államfőkkel, hollywoodi sztárokkal, de riportjának alanyai között voltak bűnözők és milliárdos olajmágnások is. Manapság szabadúszóként és a világszerte már ötven kávézót magáénak mondható Frei Café lánc tulajdonosaként dolgozik és járja a világot. Igazi kozmopolita, négy helyen a világon is otthon érezheti magát, hisz Budapesten, Nizza közelében, Miamiban és Firenzében is van egy-egy otthona.

Ha szeretne pár napra ellátogatni, megnézi és meggyőződni milyen is a világ legélhetőbb városa, Bécs, kérje ajánlatunkat kollégáinktól!

Tudta, hogy Frei Tamás is a Morton’s Utazási Irodával utazik? https://mortons.hu/frei_tamas

És hogy akár Ön is találkozhat vele? Karácsonyi Hangulat Frei Tamásal

Kérjük, tekintsék meg Karácsonyi hangulat New Yorkban elnevezésű programunkat, ahol a csoportot személyesen kíséri a neves tv riporter. Az utazás második napján csatlakozik a csoporthoz, hogy elmondja, ő milyen szemmel nézi Amerikát, milyen ott élni, és hogy hogyan látják az amerikaiak Magyarországot.