+36 1 933 3861

Mexikó márciusban ☀️ Nőnap Dominika pálmafái alatt! 🗽 New York a tavaszi szünetben


poggyász feladás

Ezeket a vidámparkokat ne hagyja ki Európában

Az európai vidámpark- és tematikus park lista 307 darab vidámparkot tart nyilván a kontinensen. Akár adrenalin függő utazóról legyen szó, aki a hullámvasút szerelmese, akár csak hétvégi programot keres, biztosan talál magának és a családjának alkalmas vidám- és élményparkot. Számtalan olyan vidámpark van Európában, melyekben akár egy hétig is sétálgathatunk. A legnagyobb a párizsi Disneyland, amely 19.425km² területű. A vidámpark területe nagyobb, mint a Monacói Hercegség, Gibraltár és a Vatikán együtt. Egyes parkok nagyobb hangsúlyt fektetnek a családi élményre, míg mások az adrenalin hajhászoknak kedveznek. A leggyorsabb és legmagasabb hullámvasút Spanyolországban található, a Ferrari Land nevű parkban, a legtöbb kanyarral rendelkező pedig az Egyesült Királyságban, az Alton Towers-ben van. De mi lehet jobb, mint egy vidámpark, amely víziparkkal rendelkezik és szállást is biztosít? Az Energylandia vidám- és élménypark Lengyelországban kínál kellemes családi kikapcsolódást.

A legidősebb vidámpark a dániai Klampenborgban található, 435 éves. A vidámparkot a híres William Shakespeare korában alapították, vagyis a Dyrehavsbakken idősebb, mint a legtöbb európai ország.

Ha Ön is szeretne családjával ellátogatni, ezen parkok valamelyikébe, keresse kollégáinkat, akik a repülőjegy, a szállás és a belépőjegyek foglalásában is állnak szíves rendelkezésére.