+36 1 933 3861

Karácsonyi ajánlatok: New York - Miami - Mexikó - Dominika

A TENGER JÓTÉKONY HATÁSAI

A tengernél töltött szabadság mind fizikailag, mind lelkileg jótékony hatással van szervezetünkre. Nézzük, miért? A tengerből kipárolgó sós levegő jó hatással van a légutakra, a pajzsmirigy és a szív működésére. A gyermekek számára egy 7 napos nyaralás felér egy immunerősítő terápiával, így könnyedebben átvészelhetik a betegségeket az iskolába visszatérve. A tenger bármelyik évszakban élvezhető, viszont leghatékonyabb napfelkelte után három és napnyugta után egy órával.

A tengeri levegő csökkenti a szorongást, segít ellazulni és relaxálni. A hullámok hangja nagyon nyugtató, a kellemes környezet hatására endorfinok szabadulnak fel. Ettől kiegyensúlyozottak leszünk egy tengerparti nyaralás után, boldogságérzetünk nő. Sőt nyugodtabban alszunk.

A tenger vize magas vitamin- és ásványi anyag készlettel rendelkezik, 84 létfontosságú elemet tartalmaz, összetétele nagyon hasonlít az emberi vérplazmára. Segít bizonyos bőrbetegségek leküzdésében, javítja a bőr rugalmasságát, csökkenti a ráncok kialakulását. Próbálja ki!