+36 1 933 3861

Mexikó márciusban ☀️ Nőnap Dominika pálmafái alatt! 🗽 New York a tavaszi szünetben


sehova

Úti cél: Sehova

2020.09.24.


Amerikai csoportos útjaink egyik közönségkedvenc idegenvezetője, Gyémánt Balázs, a Balázs utazik elnevezésű közösségi oldalán az alábbiakra hívta fel irodánk figyelmét (is):
A Covid-19 vírus okozta járványhelyzet következtében meglépett határzárások és utazási korlátozások (beutazási tilalmak, ezek módosításai /besorolás-változtatás, üzleti utazók számára meghozott intézkedések, karantén szabályok változtatása – ide értve a karantén 14 napról 10 napra csökkentését és a PCR tesztek hatósági árának maximalizálását) a legtöbb hobbiutazónak elvették a kedvét a világlátástól. Vannak azonban olyanok, akik hiányolják az utazást, leginkább a repülést, és ha máshová nem is, legalább Sehova elutaznának. Nekik kedvez a Qantas Airways Limited ausztrál légitársaság egy 7 órás repülőúttal Ausztrália felett, méghozzá legújabb dreamliner-ükkel, amelynek jó nagy ablakai vannak, hogy a panoráma még inkább élvezhető legyen.

A járat október 10-én indul Sydney-ből, útvonala a Nagy Korallzátony, Queensland, Uluru, Byron Bay érintésével Sydneybe érkezik vissza. Az utasok a panorámán túl egy igazi sztárséf ebédjét kóstolhatják meg, ami valljuk be, nem megszokott egy repülőgép fedélzetén, ráadásul lesz meglepetés vendég, sőt, mindenki belebújhat a business osztályon utazók pizsamájába is. Annak ellenére, hogy a Sehova tartó egyirányú (vagy retúr?) turista jegy ára 175 ezer, a prémium turista 400 ezer, a business pedig 840 ezer forint, a járat teltházas.

Ha valós úti célok érdekelnek, böngéssz repülőjegy- és/ vagy utazáskeresőnkben!

Ha üzleti céllal tervezel utazást karanténkötelezettség nélkül, keresd corporate részlegünket itt!

Ha Amerika az álmod, tudj róla, hogy 2021-es USA útjaink kockázatmentesen, 0% előleggel, lemondási lehetőségekkel, árgaranciával és ajándék fakultatív programokkal már most foglalhatók, a részleteket összefoglaltuk Neked itt