fb pix
mortons travel

Karácsony Mexikóban / 2023 Előfoglalási akció és kedvezmények

utazási iroda 2020 budapest szeged mortons travel

Miért érdemes 2020-ban utazási irodával utazni?

2020.03.30.

Soha nem volt még olyan egyszerű szállások és repülőjegyek lefoglalása a világ bármely részére, mint 2020-ban. Az interneten számos egymással versengő hazai és külföldi platform kínálja a legolcsóbb, legakciósabb utazásokat, szálláshelyeket a világ minden részére. Miért választanak mégis sokan - sőt, az utóbbi években újra egyre többen - utazási irodát utazásuk megszervezéséhez?

Bejegyzésünkben alaposan körbejárjuk a témát mind a szállások és repülőjegyek, mind az egyéni és csoportos utazások oldaláról.

Repülőjegy vásárlás utazási irodával

12 tipp a legolcsóbb repülőjegyek foglalásához bejegyzésünkben bővebben is kifejtjük a foglalással kapcsolatos praktikákat, melyeket iroda segítsége nélkül is hatásosan alkalmazhatunk a legjobb árak elérése érdekében.

A leggyakoribb esetek, amiért irodánkat választják repülőjegy ügyintézéshez:

  • Utasaink egy része nem akar időt és energiát tölteni a számára legmegfelelőbb járatok kiválasztásával, helyette kész opciók közül választanak, és az utazási tudnivalókat összegyűjtve, kézhez kapják.
  • Több fizetési mód áll rendelkezésükre a legtöbb utazási irodában. Ezek nálunk a bankkártya, utalás, készpénz és deviza.
  • Több utas esetén, főleg ha nem közeli barátokról vagy egy családról van szó, körülményes lehet az egyeztetés, adatok begyűjtése, a foglalás, a pénz kezelése. Irodánk leveszik ezt a terhet az utasok válláról.
  • Nagy értékű repülőjegyek esetén mindössze 3% körüli költségen biztosítást kötni a jegyre. Ezt a Morton’s irodáiban, online és telefonos foglalásnál is egyszerűen megejthető szakértőink segítségével.
  • Utasaink jelentős százaléka üzleti utakra és szakmai kiállításokra utazik irodánkkal. A cégek többségének nincsen kapacitása egy csoport repülőjegyeinek és utazási információinak menedzselésére.

Egyéni utazás irodán keresztül

Egyéni utazások esetében leggyakrabban komplex utak, több átszállásos vagy autós körutazások és kiegészítő programokkal teletűzdelt utak esetén keresnek minket ügyfeleink. Ahogy a repülőjegyek esetében már említettük, néhány utas felett már komplikált és időigényes a jegyek, szállások, biztosítások kezelése. Gyakran előfordul, hogy utasaink már meglévő utazásaikhoz keresnek kiegészítő programokat vagy helyi idegenvezetést, ebben is nagy örömmel tud egy utazási iroda segíteni.

2020 tavaszán több utasunknak segítettünk átfoglalásokkal, hogy mihamarabb hazatérhessenek, még a határok lezárása előtt. Egy ilyen helyzetet senkinek nem kívánunk, és büszkék vagyunk rá, hogy tudtunk segíteni.

Az ún. hibrid utazás egyre népszerűbb a Morton’s utasainak körében. Az Egyesült Államok legnépszerűbb nagyvárosaiban például lehetőség nyílik fél vagy egész napos városnézésre, nemzeti park látogatásra vagy egyéb fakultatív programnak csatlakozni csoportjainkhoz. Profi idegenvezetőink történeteink keresztül rövid idő alatt juthatnak az adott régió mélyebb megéléséhez szükséges információkhoz, érdekességekhez, javaslatokhoz.

Csoportos utak utazási irodával

A Morton’s egyik legnépszerűbb amerikai útja a Nyugati Panoráma csoportos körutazás

A csoportos utak fő értékajánlata, hogy a résztvevők mindenre kiterjedő utazási csomagot kapnak, lekerül a vállukról a szervezés gondja. Úti céljukra legtöbbször már Budapestről kisérővel érkeznek, a szállodákba és a látnivalókhoz kényelmes transzferrel utaznak, nincs gondjuk belépők vásárlásával. A magyar nyelvű idegenvezetés nem csak az adott kultúra egyszerűbb megértését teszi lehetővé, de azok számára is segítség, akik nem beszélnek jól az adott ország nyelvén.

A Morton’s Travel az amerikai csoportos utak piacvezetője, 1991 óta utasok ezrei választottak minket, gyakran csoportos útjainkat egyéni tartózkodással kombinálva. Keleti parti csoportos utazások után többnyire floridai pihenést vagy Los Angeles-San Francisco hosszabbítást kérnek utasaink, míg a nyugati partról sokan Hawaii felé veszik az irányt, már egyéni utazással. Az iroda által kínált asszisztencia természetesen ekkor is rendelkezésükre áll.

Örömmel állunk rendelkezésre a legjobb ár-érték arányú repülőjegyek, egyéni és csoportos utak foglalásához, és várunk szeretettel közönségkedvenc amerikai körutazásainkon! Kérdéseidre Messengeren kaphatsz leggyorsabban választ szakértőinktől.