fb pix
mortons travel

Karácsony Mexikóban / 2023 Előfoglalási akció és kedvezmények

2023 – előfoglalási akció és árfolyam-garancia kedvezmények

A nagy érdeklődésre tekintettel irodánk meghirdette 2023-as USA csoportos útjait az év első háromnegyed évére vonatkozóan.

A 2023 júliusi és októberi indulású utak előkészítését, tervezését és szervezését munkatáraink folyamatosan végzik, ha ekkorra tervezed USA utad, kérjük, folyamatosan kísérd figyelemmel web- és Facebook oldalunkat, vagy kérj értesítést kollégáinktól elérhetőségeinken!

Biztosítsd 2023-as amerikai utad személyenként 25-100ezer Ft kedvezménnyel, dollárban történő fizetés esetén árfolyam-garanciával (is)!

Az elmúlt hónapok tapasztalatait, valamint az előzetes prognózisokat figyelembe véve további áremelkedés várható az utazások piacán. A drágulás oka egyrészt a semelyik piacot el nem kerülő infláció, másrészt az üzemanyagárak drasztikus emelkedése, és végül, de nem utolsó sorban a forint kedvezőtlen alakulása más devizákhoz képest.

Sajnos az áremelkedés a Morton’s Travel útjait sem kerülte el, azonban azon Utasaink számára, akik előfoglalási akciónk keretében foglalják le 2023-ás USA útjukat, most jelentős kedvezményt biztosítunk:

Ha most foglalod le USA utad, utazásod alapárából személyenként 25-100ezer forint kedvezményben részesülhetsz, ha pedig vállalod, hogy a részvételi díjat (foglaláskor esedékes előleg, ill. az utazás megkezdése előtti 45. napig esedékes hátralék) dollárban fizeted, utadra árfolyam-garanciát vállalunk. (Sokan nem tudják, de a hatályos rendeletek szerint az utazásszervezők az utazás megkezdése előtti 20. napig – szerződéskötést követően is – fenntarthatják az egyoldalú díjváltoztatás jogát, ha változnak például az üzemanyagköltségek, adók, illetékek vagy az adott út esetében irányadó devizaárfolyamok (EUR, USD). A részvételi díj emelése a teljes részvételi díj 8%-át is elérheti.)

A fenti két kedvezmény összevonható, visszavonásig érvényes!

Tekintsd meg keleti és/ vagy nyugati parti kínálatunkat! 

Keleti part

New York intenzíven (Bahamák, Miami vagy egyéni hosszabbítási lehetőséggel)

Egyetlen utunk, amelyre még az idei évben is tudunk szabad helyet biztosítani – korlátozott számban: Szilveszter New Yorkban (egyéni hosszabbítási lehetőséggel)

New York és Miami (egyéni hosszabbítási lehetőséggel)

Washington és New York (Bahamák, Miami vagy egyéni hosszabbítási lehetőséggel)

Washington, New York és Miami (egyéni hosszabbítási lehetőséggel)

Nyugati Part

Nyugati Panoráma (Hawaii vagy egyéni hosszabbítási lehetőséggel)

Keleti és nyugati part

New York és a Nyugati Panoráma (Hawaii vagy egyéni hosszabbítási lehetőséggel)

Nagy USA körút (Hawaii vagy egyéni hosszabbítási lehetőséggel)

Kérjük, lapozd át virtuális katalógusunkat, és nézd meg, miért érdemes USA csoportos úton velünk tartani!