+36 1 933 3861

Mexikó márciusban ☀️ Nőnap Dominika pálmafái alatt! 🗽 New York a tavaszi szünetben


alagut

Turistacélpontok összekötve Las Vegas alatt

2020.09.24.


Elon Musk 4 évvel ezelőtt, 2016-ban – miután nehezen viselte, hogy szülővárosában, Los Angelesben elviselhetetlenül problémás eljutni A-ból B-be – megalapította a The Boring Company céget azzal a céllal, hogy megoldja a túlzsúfolt nagyvárosok közlekedését. A probléma megoldásának legegyszerűbb útját találta meg: a városok alá – akár különböző szintekkel – alagutat kell fúrni. 

Hogy nem a levegőbe beszél, Musk két évvel a cégalapítást követően, már 2018-ban bemutatta az első alagutat, amit a Las Vegas Convention Center alá fúrt, a napokban pedig Twitter oldalán bejelentette, hogy az azóta eltelt újabb két évben teljesen elkészült a – természetesen – elektromos autókra tervezett Loop-alagút, amiben egyszerre 16-an utazhatnak majd. A technikai háttér és a rendszer üzembe állítása még várat magára 2021 januárjáig, de átadása után összeköti majd a fő turistacélpontokat Las Vegas belvárosával és repülőterével, így ugyanannyi idő alatt sokkal több látványosságot lehet megnézni, vagy éppen sokkal jobban meg lehet ismerni azokat.

Las Vegas városával akár egyéni utazás keretében, akár csoportos útjainkon is megismerkedhetsz, bővebb információkért kattints ide, vagy keresd munkatársainkat telefonon, e-mailben vagy messengeren!
Már most foglalhatók 2021-es USA útjaink kockázatmentesen, 0% előleggel, lemondási lehetőségekkel, árgaranciával és ajándék fakultatív programokkal, a részleteket összefoglaltuk Neked itt. 

Ha más úti cél érdekel, böngéssz repülőjegy- és/ vagy utazáskeresőnkben!

Ha üzleti céllal tervezel utazást karanténkötelezettség nélkül, keresd corporate részlegünket itt!