hello@mortons.hu +36 1 933 3861

Utazz el a télből a nyárba! - Dominika - Maldív-szigetek - Mexikó - Seychell-szigetek - Zanzibár

Thaiföld újranyit

Thaiföldi napsütés? Felejtsd el a napolajat és a naptejet!

 

Utolsó frissítés: 2021.08.05.

 

Thaiföldön - a korallok védelmében - szabályozzák a napolaj és naptej használatát; minden olyat, amelyben oxibenzon, oktinoxát, 4-metilbenzilidén kámfor vagy butilparabén található, felejts el, ha nem akarsz akár 1 millió forintos büntetést! 

Ha elutaznál a télből a nyárba, kérj személyre szabott ajánlatot kollégáinktól, készséggel állnak rendelkezésedre a megfelelő nap elleni védelem megtalálásában is!

 

Július elsején Phuket kinyitja kapuit

 

Utolsó frissítés: 2021.06.29.

 

Azok a turisták, akik a WHO által ajánlott oltások közül mindketőtt megkapták (AstraZeneca, Janssen, Moderna, Pfizer-BionTech, Sinopharm), karantén-kötelezettség  nélkül utazhatnak be Phuketre, és a környező kisebb szigetekre is (Ko He, Ko Maithon, Ko Kai, Ko Racha), ugyanakkor kötelező PCR-tesztet végeztetniük, amikor megérkeznek a phuketi repülőtérre, a 6. és a 12. napon, és csak azok a turisták utazhatnak tovább Thaiföld más részeire, akik legalább 14 éjszakát már eltöltöttek Phuketen. számára.

 

Thaiföld - újranyit a szezonra

2021.03.26.

 

Délkelet-Ázsia mindig pezsgő, misztikummal teli világa a sikeres járványügyi intézkedések fényében és az utazni vágyók legnagyobb örömére nagy eséllyel kinyitja kapuit az idei szezonra a turisták előtt. 

Tervezd a régóta várt pihenésed a világ egyik legkedveltebb turista célpontjára! Olvasd el az érdekességeket és hasznos információkat tartalmazó Thaiföld cikkünket - ezután garantáltan nem akarsz máshova utazni!

Használd Utazáskeresőnket, böngészd át kockázatmentes idei ajánlatainkat! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre elérhetőségeinken. Kérj személyre szabott ajánlatot!