Hova utazhatok?

Különleges ajánlatok és információk:

Thaifold

Thaiföld mégis újranyit

2020.10.02.


Nincs fél hónapja, hogy megírtuk: Thaiföld az év végéig biztosan nem fogad turistákat.

A meseszép ország – köszönhetően a járvány pozitív irányba történő elmozdulásának – úgy döntött azonban, mégiscsak megnyitja kapuit, így október 8-tól már – fokozatosan ugyan – szabaddá teszi a beutazást

Thaiföld tulajdonképpen Covid mentes, több mint 100 napja nem regisztráltak fertőzöttet, így nyugodtan kijelenthető: az ország egyike a járvány szempontjából legbiztonságosabb úti céloknak.

Első körben a hosszabb, minimum 30 napot kint tartózkodókat várják több ún. próbamenetben. A 30 nap első felét, egészen pontosan 14 napot karanténhotelben kell eltölteniük a Thaiföldre látogatóknak, azonban ebben a két hétben sem kell tartaniuk a teljes bezártságtól: legyen szó akár Bangkokról, akár Phuketről, akár Krabiról, a hotel közvetlen környezetében lehet majd mozogni, ebbe – ahol erre lehetőség van – a tengerpart is beletartozik. A 14 nap leteltét követően a nyaralóhely más részei, majd Thaiföld egész területe is kinyílik az utazók előtt. Ha a próba sikeresnek bizonyul, a teljes nyitásnak sem lesz akadálya.

Thaiföld tele van misztikummal, kiemelkedően színes és izgalmas ország. Ha úgy döntesz, akár az újranyitást követően, akár jövőre vágsz neki a kalandnak, biztosan el fognak varázsolni a buddhista szentélyek, kolostorok, szerzetesek és a paloták is.

Le fognak nyűgözni az apró halászfalvak és a nyüzsgő nagyvárosok is.

Thaiföld természeti szépségei is igen sokszínűek: a trópusi esőerdőkben 50-70 méter magas fákat is találni; az ország közepén monszun-, bambusz-, és teaerdők tornyoulsnak; a tengerparton pedig pálmafák árnyékában pihenhetsz majd.

Világhírű a thai masszázs is, próbáld ki az eredetit!

Thaiföldi útjainkat megtalálod utazáskeresőnkben, ha aktív pihenésre vágysz, válassz köruzatásaink közül, ha pihenni szeretnél, nézd meg nyaralóprogramjainkat Krabin, Phuketen és Koh Samuin.

Ha thaiföldi utad kapcsán más elképzeléseid vannak, munkatársainktól kérj személyre szabott ajánlatot és útitervet telefonon, e-mailben vagy messengeren!

Megtekintett ajánlatok
Legnépszerűbb oldalaink