+36 1 933 3861

Mexikó márciusban ☀️ Nőnap Dominika pálmafái alatt! 🗽 New York a tavaszi szünetben


Qantas légitársaság kaland

 

 

Rejtélyes kaland Ausztráliában

2021.03.05.

A Qantas ausztrál légitársaság az egyik legizgalmasabb egy napra szóló tavaszi ajánlattal színesítette a 2021-es utazási palettát. Egy korábbi cikkünkben is írtunk már a Qantas egy hasonlóan érdekes kezdeményezéséről. Ezúttal Brisbane, Melbourne és Sydney városából indít különleges repülőjáratokat a kalandvágyó utasoknak titokzatos úti célokra. Mit is jelent ez? 

A jelentkezők az egy napos kirándulás kezdetén, sőt még a repülőgép fedélzetén sem tudják hova viszik őket. Az ajánlatnál csupán a repülés indulási helyét, az időpontot és az árat tüntetik fel.  Az ár tartalmazza a speciális étkezéseket, a különleges napi programot és ajándékcsomagot minden résztvevőnek. Természetesen választhatunk, hogy Economy vagy Business osztályon szeretnénk utazni. Ízelítőként mindössze csak egy csipet információt adnak a desztinációk kitalálásához: vidéki vendégszeretet, étel és bor különlegességek, trópusi környezet, ebéd a tengerparton... Neked van ötleted?

A misztikus utazás cseppet sem új kezdeményezés - már az 1990-es években is indítottak hasonló járatokat a Qantas légi útjain. A Qantas Airways Limited Ausztrália nemzeti légitársasága - mintegy 60 belföldi és több mint 85 külföldi célállomással.

A légitársaság különleges idei járataira még a borsos árak ellenére is, hamar elkapkodták a jegyeket. Az Economy Class ülőhelyért 737, a Business helyekért pedig 1579 dollárt kell fizetnie minden kalandornak. 

 

Használd a Morton’s repülőjegy keresőjét és foglald le a legjobb helyeket még ma álomutazásodhoz!

Sajnos a jelenlegi korlátozások nem teszik lehetővé a beutazást Ausztrália területére Magyarországról, de mindenképp érdemes feljegyezni a "Qantas Mystery Flight Adventure"-t a bakancslistára.

Van lehetőséged korlátozás nélküli kikapcsolódásra is! Cikkünkben összegyűjtöttük neked azokat az úti célokat, ahol PCR teszt és karantén-kötelezettség nélkül is élvezheted pihenésed!

 

Ha Amerika az álmod, tudj róla, hogy 2021-es USA útjaink kockázatmentesen, 0% előleggel, lemondási lehetőségekkel, árgaranciával és ajándék fakultatív programokkal már most foglalhatók! Használd interaktív katalógusunkat a teljes élményért! 

 

Ha más úti cél érdekel, böngéssz repülőjegy- és utazáskeresőnkben a legjobb árakért! Személyre szabott ajánlatainkért keresd kollégáinkat elérhetőségeinken!

Látogass el a Qantas hivatalos honlapjára még több információért!

Te vállalkoznál egy ilyen kalandra?