hello@mortons.hu +36 1 933 3861

Utazz el a télből a nyárba! - Dominika - Maldív-szigetek - Mexikó - Seychell-szigetek - Zanzibár

PCR

36%-os csökkenés a PCR teszt hatósági árában

2020.09.17.

 

Ha csak nem böngészted eddig is napi több órában a különböző repülőjegy- és utazáskereső oldalakat annak érdekében, hogy error fare-re (rendszerhibás árra) bukkanj, az elmúlt években egészen biztosan nem tudtál olyan olcsón utazni, mint mostanság. Utazási korlátozások, beutazási restrikciók, módosítások, enyhítések ide vagy oda, aki manapság utazik, anyagilag biztosan jól jár akkor is, ha nem üzleti célból, szabadon utazik. Mivel a légi és földi szolgáltatások ára jóval a megszokott ár alatt mozog, jól járt az elmúlt hetekben eddig is, amíg hazaérkezve – kivéve, ha az utazás célja nagyon indokolt, halaszthatatlan ügyben vagy üzleti céllal történt – kötelezően be kellett mutatni - a 2 (vagy 1+1) negatív PCR tesztet a karantén kikerüléséhez.

 

Az államilag elfogadott laborokban ezidáig 30 500 Ft-os ajánlott fogyasztói áron lehetett hozzájutni a teszthez, a kormány – a korábbi beharangozásnak megfelelően –  új hatósági árat szabott meg: 11 000 Ft-tal olcsóbban, 19 500 Ft-ban maximalizálta a tesztek árát. A hírt Orbán Viktor miniszterelnök saját Facebook oldalán jelentette be, sajnos beszédében arra is kitért, hogy a kormány továbbra is fenntartja az eddigi utazási korlátozásokat.

 

Korábbi cikkünkben már közzétettük, hogy a legolcsóbban karanténkerülő teszthez az országban 19 990 Ft-ért lehet(ett) hozzájutni, ehhez képest a jelenlegi ár nem tűnik lényeges csökkentésnek, azonban figyelembe véve azt is, hogy a mostani intézkedés hatására az ár országszerte nem lehet ennél több, mindenképpen enyhítésként fogható fel.

 

Ha kihasználnád, hogy minden idők legjobb árain és immár olcsóbb teszteléssel utazhatsz úgy, hogy a célországban konzuli védelem biztosított, illetve változatlanul köthetsz utasbiztosítást, böngéssz repülőjegy- és utazáskeresőnkben, vagy kérj komplett, egyénre szabott ajánlatot munkatársainktól telefonon, e-mailben vagy messengeren!

 

Ha üzleti céllal, szabadon utaznál, keresd munkatársainkat itt!

 

2021-es USA útjaink most elképesztő áron, 0% előleggel, áragaranciával, rugalmas lemondási lehetőségekkel és ajándék fakultatív programmal foglalhatók, az akcióról tájékozódj itt!