hello@mortons.hu +36 1 933 3861

Utazz el a télből a nyárba! - Dominika - Maldív-szigetek - Mexikó - Seychell-szigetek - Zanzibár

nyári szezon nyitás

 

Újra nyár - nyitás a szezonra

A nyári nyitás és az áhított tengerparti nyaralás lehetősége egyre közelebb van! Június közepétől érkezik az egységesen bevezetésre kerülő európai igazolás, amely nagyobb teret enged majd a turisztikai céllal utazók számára is. Mindehhez nem lesz feltétlenül szükség beoltottságra, akár negatív teszttel is kiváltható lesz. 

Keresd a legjobb nyári ajánlatainkat megújult Utazáskeresőnkben! Beutazási feltételekről részletes tájékoztatást itt találsz. 

A nyáron Görögország akár orosz és kínai vakcinával is, teszt és karantén-kötelezettség nélkül beengedi az oltási igazolással rendelkezőket. A Wizzair jóvoltából már két új helyszínre is közvetlen járattal repülhetünk Budapestről. 

Horvátország is jó hírekkel szolgált, már április 1-jétől megnyitja a határt azok előtt, akik rendelkeznek oltási igazolással, vagy hiteles dokumentummal igazolni tudják, hogy már átestek a betegségen. 

Az egzotikus úti célok voltak a tavasz legnagyobb kedveltjei, hiszen több desztinációhoz a mai napon sem szükség teszt elvégzése. Emellett Thaiföld is nyitással készül a nyári szezonra! Kockázatmentes ajánlatainkról tájékozódj bővebben itt!

Vásárold meg nálunk repjegyed, szállásod, vagy akár utazási csomagod előre! Utazási csomagjaink legtöbbször olcsóbbak, mintha Te raknád össze magadnak. Tesztelj le minket, használd árgarancia akciónkat! Valósítsd meg álmaid utazását a Morton's segítségével!

Ha más úti cél érdekel, böngéssz repülőjegy- és utazáskeresőnkben, függetlenül az utazás időpontjától most rendkívül olcsó árakat találsz. Személyre szabott ajánlatainkért keresd kollégáinkat elérhetőségeinken!

Előző cikkünkben már összegyűjtöttük nektek azokat az úti célokat, ahová a beoltott személyek egyéb korlátozások nélkül beutazhatnak, akár turisztikai céllal is. 

Használd a Morton's Világjegy applikációt! Tárold egy helyen az utazáshoz szükséges dokumentumaidat. Ötleteket kaphatsz a környék látnivalóiról, kávézóiról és éttermeiről is. Tartsd a zsebedben virtuális idegenvezetőd!

Ha Amerika az álmod, tudj róla, hogy 2021-es USA útjaink kockázatmentesen, 0% előleggel, lemondási lehetőségekkel, árgaranciával foglalhatók!