+36 1 933 3861

Mexikó márciusban ☀️ Nőnap Dominika pálmafái alatt! 🗽 New York a tavaszi szünetben


New York Gyémánt Balázs podcast

 

 

New York 🗽 - kicsit másképp

 

Neked is az USA a nagy álmod?  

Utazz el a világ egyik legizgalmasabb városába! Itt az idő pótolni az elhalasztott utazást, ha már nem lehet repülőn, akkor képzeletben...

 

Az Utazási podcast egy különleges mini-sorozatot indított csoportos útjaink egyik kihagyhatatlan helyszínéről, New York-ról. Virtuális útitársad ezúttal nem más, mint a Morton's egyik közönségkedvenc idegenvezetője, Gyémánt Balázs

Kattints ide az első részhez, és barangold be a metropoliszt Balázs vezetésével! Még több érdekességért böngészd át az Utazási podcast platformjait, vagy kövesd Balázst utazóblogján keresztül!

Merj álmodni! Tervezd meg körutadat interaktív katalógusunk segítségével! Tudd meg milyen helyszíneket és nevezetességeket érintenek a Morton's csoportos útjai, és foglald le életed legkülönlegesebb útját akár csoportos, akár egyéni utazóként!

Igaz, a COVID-19 miatt bevezetett járványügyi szigorítások miatt Magyarországról már több mint egy éve nem tudunk beutazni az Egyesült Államokba, irodánk folyamatosan számol a nyitással. Csoportos útjaink startra készen várják az utazni vágyókat.

Azon túl, hogy csoportos útjainkat 0% előleggel, lemondási lehetőségekkel és árgaranciával foglalhatod, tetszőlegesen hosszabbíthatod vagy variálhatod is a még teljesebb élményért. Egészítsd ki New York-i utad Washingtonnal vagy a Niagara-vízeséssel, vagy akár mindkettővel

Még több kombinációért kattints ide!

Kérj ajánlatot munkatársainktól elérhetőségeinken! Igény szerint elintézzük Neked a repülőjegy- és szállásfoglaláson túl a beutazási engedélyt, autó- vagy transzfer foglalásod, fakultatív programokat és az utasbiztosítást is. 


Valami másra vágysz? Használd megújult Utazáskeresőnket, vagy böngészd át kockázatmentes ajánlatainkat. Utazási feltételekről és szabályokról cikkünkben részletes tájékoztatást találsz.