+36 1 933 3861

Mexikó márciusban ☀️ Nőnap Dominika pálmafái alatt! 🗽 New York a tavaszi szünetben


New-York-olcso

 New York a tavaszi szünetben

2020.10.09.

 

Utolsó frissítés dátuma: 2021.12.16.

Közel 20 hónap telt el úgy, hogy USA specialista irodaként egyetlen amerikai utat sem tudtunk elindítani. A 2021. november 8-i nyitást követően azonban számos utasunk tért már haza az óceán túlpartjáról élményekkel gazdagodva, köztük azon csoportos utasaink is, akiknek Frei Tamással is lehetőségük volt eltölteni egy teljes napot New Yorkban. P.N.Á. utasunk köszönőlevele a hazatérést követően:

"Szeretnénk megköszönni, hogy életünk egyik legjobban várt utazását ilyen szuper módon megszervezték! Fantasztikus napjaink voltak New Yorkban! ❤️ Balázs csúcsszuper! Frei Tamás szintén! Semmin sem kellett gondolkodnunk, csak élvezni ezt a pár napot! Nagyon hálásak vagyunk a felhőtlen pihenésért, és nagyon remélem, nemsokára egy következő útjukon ismét részt vehetünk!"

A nagy érdeklődésre való tekintettel utunkat márciusban megismételjük, erről részletek itt érhetők el.

Ha Téged is foglalkoztat egy amerikai utazás gondolata, cikkünkből megtudhatod, mik a ma érvényes beutazási szabályok. (A mindenkori hivatlos beutazási feltételek itt találhatók.)

New York, New York…

… a világ legfontosabb pénzügyi-gazdasági központja, mindannyiunk bakancslistás úti célja, filmekből és sorozatokból ismerős számtalan, világhírű látványossággal. New Yorkról mindenkinek él egy kép a fejében, a valóság azonban minden várakozást felülmúl: csodálatos őskáosz fogad minket, mely hangos-színes-szagos, egyszerre nemzetközi és nagyon amerikai, és mely minden utcasarkon valami újjal, izgalmassal kecsegtet.

A városban mindenki megtalálja a számára legkedvesebb időtöltést, ha szeretsz várost nézni, megtekintheted NYC legikonikusabb látnivalóit, többek között a folyton nyüzsgő Time Square-t…

vagy a világhírű Empire State Building-et és a Vasalóházat… 

… New York legfontosabb ütőerét, a Grand Central Terminal-t, amelyen milliók haladnak keresztül naponta, és amely a világ egyik legnagyobb és legszebb vasútállomása…

… Manhattan tüdejét, a Central Parkot.

A parkot megcsodálhatod belülről egy romantikus séta vagy lovaskocsikázás keretében is.

Ha érdekel a történelem, biztosan lenyűgöz majd a Metropolitan Museum, …

Ne hagyd ki a Plaza Hotelt se, keresd meg Kevint a szállodában vagy a filmből ismert Rockefeller Center előtti téren!

… de nem maradhat el New York-i látogatásunk egy világhírű Broadway előadás nélkül sem!

… és a szeptember 11-i emlékhely és emlékmúzeum is.

Ha már megcsodáltad New York-ot testközelből, megteheted madártávlatból is egy manhattani helikopteres sétarepülés keretében!

És ha már jártál földön és a levegőben is, ne hagyd ki a vizet se, látogass el hajóval a Szabadság-szobor szigetére, nézd meg a világ leghíresebb szobrát a lehető legközelebbről!

New York felfedezése magyar nyelvű idegenvezetővel történő, csoportos úton az igazi. Foglald le most 6 napos New York-i utad márciusra vagy a tavaszi szünetre!

Mi mindent kaphatsz, ha velünk utazol New Yorkba vagy Amerikába? Összefoglaltuk Neked itt!

Ha nem elégszel meg New Yorkkal, számos más úti cél közül válogathatsz:

New York és a Niagara-vízesés

New York és Miami

Washington és New York

Washington, New York és a Niagara-vízesés

Washington, New York és Miami

New York és Nyugat-Amerika

Washington, New York és Nyugat Amerika