hello@mortons.hu +36 1 933 3861

Utazz el a télből a nyárba! - Dominika - Maldív-szigetek - Mexikó - Seychell-szigetek - Zanzibár

velemeny-voucher

 

10 000 Ft-os utazási utalványt adunk cserébe, ha megosztod élményed a velünk utazókkal!

2020.12.09.


A Covid-19 vírus okozta világjárvány következtében bevezetett (utazási) korlátozások rendkívül nehéz helyzetbe hozták az utazókat és az utazási irodákat is. Cikkünkben összefoglaltuk, hogy a koronavírus-helyzet milyen hatással van az utazási irodák jelenére és jövőjére, de szót ejtettünk az utazási irodák rég- és közelmúltjáról, valamint a várható jövőről is. Röviden bemutattuk a legjelentősebb (egyben) legjobb utazási irodákat, és lerántottuk a leplet egy meglepő titokról is…

Arra a kérdésre, hogy mikor utazhatunk újra – különösebb korlátozások nélkül – külföldre, még mi is keressük a válaszokat, addig pedig maradnak a korábbi emlékek és élmények, ezeket a Morton’s és a Kalandoors saját Youtube csatornáin visszanézheted.

Ha magad is rutinos utazó vagy, vagy csak szívesen megosztanád velünk és olvasóinkkal egy korábbi utazásod élményeit, most Te is elrepíthetsz minket egy virtuális utazásra, ráadásul egy 10 000 Ft-os utazási utalvánnyal* is gazdagabb leszel.
Írd meg, hogy hol jártál, mutasd be az úti célt a Te szemeddel! Szívesen olvassuk Tőled, hogy mi az, ami tetszett, és mi az, ami nem, ill. azt is, hogy milyen tanácsokkal látnád el az adott úti célt most meglátogatni tervezőknek; de örömmel megnéznénk az utazás során készített fényképeidet és videóidat is. 
A beszámolódat, amely természetesen tartalmazhat szubjektív véleményt és értékelést is, sőt, e-mail címünkre várjuk; az e-mail elküldésével egyidőben engedélyezed számunkra, hogy (akár név nélkül, természetesen) azokat felhasználhassuk oldalainkon.

Irodánk az elmúlt közel háromnegyed évben folyamatosan bízott benne, hogy hamarosan újra nemcsak virtuálisan, hanem szabadon, korlátozások nélkül is utazhatunk, ezért a háttérben folyamatosan dolgoztunk jövőbeni útjainkon. A színfalak mögötti rengeteg munka eredményeként kijelenthetjük: annak ellenére, hogy a piac drágulást vetít előre, nem hogy sikerült tartanunk amerikai csoportos útjaink árait, sikerült a korábbiakhoz képest is kedvezőbb díjakat biztosítani. 6 napos New York intenzíven utunk – minden költséggel együtt (repülőjegy, illeték, szállás, reggeli, helyi közlekedés, programok magyar nyelvű idegenvezetővel) – már 378 000 Ft-ért, de 12 napos Nyugati Panoráma körutazásunk és 18 napos Nagy USA körutunk is rendkívül kedvező áron érhető el a jövő évben.

Az előzetes felmérések a dráguláson kívül  azt is előrevetítik, hogy megváltozik – többek között – az utazások foglalásának időpontja: a bizonytalanító tényezők miatt az utasok az utazás dátumához lehető legközelebbi időpontban akarnak foglalni, vagy korábban, de rendkívül rugalmas feltételekkel. A Morton’s Travel-nél akár előleg befizetése nélkül, kockázatmentesen is tudsz utazást foglalni, legyen szó akár az Amerikai Egyesült Államokról (az USA-n belül New York-ról és Hawaii-ról) vagy akár Zanzibárról, Dominikáról. Utasaink kérésére más akciókkal is hamarosan jövünk, ízelítőül: Bali, Curacao, Fülöp-szigetek, Maldív-szigetek, Mexikó, Thaiföld... 0% előleggel, árgaranciával hamarosan előjegyezhető lesz. Figyeld híreinket és az akcióban résztvevő utakat összefoglaló oldalunkat!

 

*Az utalványt irodánk elektronikusan juttatja el az e-mail címedre. Az utalvány 2021. december 31-i történő dátumú utazási indulások esetén utazási csomagra használható fel. Az utalvány sem részben, sem egészbben készpénzre nem váltható, valamint más kedvezménnyel nem vonható össze. Egy foglaláshoz maximum egy utalvány használható fel.