+36 1 933 3861

Karácsonyi ajánlatok: New York - Miami - Mexikó - Dominika

korlatozasok

Magyarország több államban tiltólistára került

2020.09.14.

 

Szeptember 1-től a Külügyminisztérium a világ összes országát az utazásra nem javasolt térségek közé sorolta – majd néhány enyhítés követte az intézkedést: 42 ország besorolásán változtatott, zöld utat adott az üzleti utaztatásnak, két, államilag elfogadott teszt helyett elégséges egy másodikat itthon elvégeztetni, amennyiben az első negatív teszt schengeni országokban, az USA-ban vagy Kanadában készült. A teszt ára vélhetőleg csökkenni fog.


Sajnos az utóbbi időszakban „válaszul” több országban Magyarország is „piros”, „tiltólistás” országgá vált, ezek közül a legtöbbeket az érinti, hogy szeptember 12-től karanténra kötelezi a brit kormány a Magyarországról az Egyesült Királyságba érkezőket.
Nem Anglia az egyetlen, ahová Magyarországról nem vagy csak korlátozásokkal lehet belépni: a Balti országok mindegyike 14 napos karantént rendel el a Magyarországról érkezőknek, Ciprus angol nyelvű (az államilag elfogadott laborokban 1 000 Ft-os felárral kérhető), 72 óránál nem régebbi negatív tesztet kér, Szardínia a mai naptól szintén negatív teszt felmutatását kéri. 
Arról, hogy melyik ország milyen tiltásokat vagy korlátozásokat vezetett be Magyarországgal szemben, itt tájékozódhatsz, ha elakadsz, vagy csak nem szeretnél elveszni az adminisztrációs útvesztőiben, keresd munkatársainkat telefonon, e-mailben vagy messengeren!

Ha a fenti korlátozások ellenére utaznod kell, vagy csak kihasználnád azt, hogy most soha nem látott, alacsony árakon, elkerülve a tömeget fedezheted fel a világot, böngéssz repülőjegy-, vagy utazáskeresőnkben!

Ha mégis megvárnád a tesztmentes utazás időszakát, keresd kollégáinkat telefonon, e-mailben vagy messengeren a legjobb akciós, nem publikált, jövőbeni ajánlatokért!

Ha üzleti céllal, szabadon utaznál, keress minket itt!

2021-es USA útjainkra most 0% előleggel, lemondási lehetőségekkel, árgaranciával és ajándék fakultatív programokkal várjuk jelentkezésed, az akcióról bővebb információkat itt találsz.