hello@mortons.hu +36 1 933 3861

Utazz el a télből a nyárba! - Dominika - Maldív-szigetek - Mexikó - Seychell-szigetek - Zanzibár

kos-kozvetlen-jarat

Újabb görög sziget érhető el közvetlen járattal

2021.06.07.

 

A Wizz Air július 16-tól immáron majd Kósz szigetére is indít járatot Budapestről, így a magyar utasok ezen időponttól kezdve már 11 görög úti célra juthatnak el közvetlen járattal, ezek a következők: Athén, Chania (Kréta), Iráklion (Kréta), Korfu, Kósz, Míkonosz, Préveza, Rodosz, Szantorini, Thesszaloniki, Zákinthosz.

Görögország ugyan még nem szerepel azon országok listáján, amelyekbe korlátozás nélkül utazhatunk védettségi igazolvánnyal, de amennyiben oltottak vagyunk, tárt karokkal várnak minket. A Görögországba történő utazás feltételeiről itt olvasható a mindenkor érvényes szabályozás.

Utazás szempontjából az idei nyár még nem lesz a koronavírus megjelenése előtti időkben megszokott, de a tavalyi évhez képest mindenképpen egyszerűbb dolga lesz azon utazni vágyóknak, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal.

Hogy hova utazhatsz, folyamatosan frissülő cikkünkben gyűjtöttük össze. Nehéz most eligazodni az állandóan változó szabályok útvesztőjében, bízd Magad szakértőkre, kérj személyre szabott ajánlatot elérhetőségeinken!