hello@mortons.hu +36 1 933 3861

Utazz el a télből a nyárba! - Dominika - Maldív-szigetek - Mexikó - Seychell-szigetek - Zanzibár

foglalas, ajanlat

 

Foglalj most, fizess később – előlegfizetés nélküli árgaranciás utak a világ minden tájára már 199 900 Ft-ért!

Az alábbi úti célokra utazhatsz az akció keretein belül akár már koratavasszal vagy húsvétkor, a tavaszi szünetben, de várnak Rád ezek a helyszínek nyáron és 2021 karácsonyán/ szilveszterén is.
A kockázatmentes, kötelezettség nélküli foglaláshoz küldd el nekünk e-mailben vagy messengeren az utazó(k) nevét és a főutas telefonszámát! A jegyek árát kiegyenlítened csak akkor kell majd, ha úgy döntesz a későbbiekben, hogy utazol. Ha így lesz, minden idők legjobb árán jutsz el álmaid nyaralására, ha viszont nem érünk el Téged, vagy nem válaszolsz, esetleg nemleges választ adsz, töröljük a foglalásod. 
A foglaláshoz 2 000 Ft/ fő összegű adminisztrációs díjat számolunk fel, amelyet akár utalással, akár bankkártyával is kiegyenlíthetsz. Erre azért van szükség, mert a jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, és szeretnénk azokat azon személyek számára félretenni, akiknek valóban céljuk elutazni. Természetesen a fenti díjat a repülőjegyek kiállítása során az árból leszámítjuk, ill. abban az esetben, ha a járatot törlik, a befizetett összeget maradéktalanul visszafizetjük.
A foglalás sikerességéről válaszlevélben jelzünk vissza.

Ha szállásfoglalásod is ránk bízod, további kedvezményekben részesülhetsz, természetesen utazási csomagjainkat is rizikó nélkül, 0% előleggel tudhatod magadénak!
Irodánk azon túl, hogy kötelezettség-mentesen tartja Neked a szabad helyeket, árgaranciát is vállal – legyen szó csak repülőjegyről, vagy akár komplett utazási csomagról; garantáljuk, hogy annyiért utazol, amennyiért azt előre lefixáltuk! 
Bízd magad szakértő kollégáinkra – kérj ajánlatot és útitervet kötelezettségmentesen! Munkatársaink figyelnek arra, hogy utazásod maximális biztonságban legyen, igény szerint elintézzük Neked és helyetted a repülőjegy- és szállásfoglaláson túl mindazt, ami szükséges, legyen szó autó- vagy transzferfoglalásról, fakultatív programokról vagy utasbiztosításról. Akkor is fordulj hozzánk bizalommal, ha különleges kérésed van (lánykérésre készülsz, vagy az esküvődet szeretnéd a szigeten tartani, esetleg a nászutadra utazol)!
Ha más úti cél érdekel, böngéssz repülőjegy- és utazáskeresőnkben, most rendkívül olcsó árakat találsz! Személyre szabott ajánlatainkért keresd kollégáinkat elérhetőségeinken!
Ha Amerika az álmod, tudj róla, hogy 2021-es USA útjaink kockázatmentesen, 0% előleggel, lemondási lehetőségekkel, árgaranciával és ajándék fakultatív programokkal már most foglalhatók, a részleteket összefoglaltuk Neked itt.
New York City a tavaszi szünetben minden költséggel (repülőjegy, illeték, kézipoggyász, bőrönd, belvárosi szállás, reggeli, helyi utazás költségei, programok) együtt 378 000 Ft-ért itt foglalható – kockázatmentsen, 0% előleggel!