+36 1 933 3861

Mexikó márciusban ☀️ Nőnap Dominika pálmafái alatt! 🗽 New York a tavaszi szünetben


szeptember 1. után utazás koronavírus járvány karantén legolcsóbb legkedvezőbb teszt ár mortons travel utazási iroda

UTAZZ SZEPTEMBER 1. UTÁN IS BIZTONSÁGBAN,
ÉS KERÜLD EL A KARANTÉNT A LEHETŐ LEGJOBB ÁRON!

2020.09.02.

Szeptember 1-től a Külügyminisztérium a VILÁG ÖSSZES ORSZÁGÁT* az I-es, azaz az utazásra nem javasolt térségek közé sorolta. Konzuli védelem, ha szükséges – a külügyminiszter elmondása szerint – biztosítva lesz ugyan mindenki számára, de nem minden biztosító köteles fizetni, ha ellátásra szorulnál, akkor sem, ha van megkötött utasbiztosításod. Irodánk összegyűjtötte azon biztosítókat, akik vállalják a biztosítások megkötését. A biztosítók listájáért és a lehetséges módozatokért keresd kollégáinkat telefonon, e-mailben vagy messengeren!

A mindenkor aktuális konzuli tájékoztatást, az országok besorolását itt éred el.

A fentiek azt is jelentik, hogy Magyarországra hazaérkezvén két hétre karanténba kerülsz, kivéve, ha be tudsz mutatni 2 negatív, államilag elfogadott laborban készített PCR tesztet, melynek ára darabonként kb. 30.500 Ft-ba kerül (a 2 teszt ára kb. 71.000 Ft/ fő).

Irodánk megtalálta a fenti intézmények közül azt, amellyel a legkedvezőbben, 19 990 Ft/ teszt áron úszhatod meg a karantént, bővebb információért keresd kollégáinkat telefonon, e-mailben vagy messengeren!

A karantén elkerülésének folyamata a következő:

  1. 1. A Magyarországra történő belépéskor a rendőrség elrendel egy határozatot a kötelező karanténról (megkapod a piros papírt).

  2. 2. lakóhelyed szerint illetékes Kormányhivatal Népegészségügyi Osztályánál kell kérvényezned a karantént kiváltó tesztelésre vonatkozó kérelmet.

  3. 3. Az Államkincstár részére 3 000 Ft illetéket kell befizetned a 10032000-01012107-00000000 bankszámla számra (közleményben feltüntetve a neved és a lakcímed).

  4. 4. A két mintavétel 5 napon belül, de a kettő között min. 48 óra eltéréssel kell megtörténjen, érdemes előre időpontot egyeztetned a választott laborral.

*(Kivételt képeznek a fentiek alól a V4-ek országai, azaz a csehek, lengyelek és a szlovákok beutazhatnak Magyarország területére, illetve mi is kiutazhatunk ezen három nemzet országába, de csak akkor, ha a szabályozás meghozatala előtt már volt szállásfoglalásunk (hogy ezt hogyan lehet és fogják ellenőrizni, kérdéses). Magyarország felé elégséges egy darab 5 napnál nem régebbi negatív teszt.)

Ha úgy döntesz, kihasználod, hogy soha nem látott, alacsony árakon, elkerülve a tömeget felfedezed a világot, böngéssz repülőjegy-, vagy utazáskeresőnkben!

Ha inkább később, a határzárok után vágnál bele a nagy kalandba, keresd kollégáinkat telefonon, e-mailben vagy messengeren a legjobb akciós, nem publikált ajánlatokért!

2021-es USA útjainkra most 0% előleggel, lemondási lehetőségekkel, árgaranciával és ajándék fakultatív programokkal várjuk jelentkezésed, az akcióról bővebb információkat itt találsz.