+36 1 933 3861

Mexikó márciusban ☀️ Nőnap Dominika pálmafái alatt! 🗽 New York a tavaszi szünetben


utazás koronavírus járvány karantén elkerülés szabályok mortons travel utazási iroda

Karanténkerülés - új szabályok

2020.09.10.

Cikkünkben hírt adtunk arról, hogy szeptember 1. után a Magyarországra történő belépést követően hogyan kerülhető el a két hetes házi karantén, mely laborokban készített PCR tesztek fogadhatók el, azoknak mennyi a hatósági ára, ill. mennyiért végezhető el itthon a szóban forgó teszt a legjobb áron.
A napokban kormány némiképp enyhített a fentieken: a Magyarországra történő be- és hazautazás esetén egy alkalommal a hazai teszttel egyenértékűnek ismerik el a schengeni tagállamokban, az Amerikai Egyesült Államokban és a Kanadában készült PCR teszteket is. Ez azt is jelenti tehát, hogy a két hetes karantén elkerüléséhez abban az esetben, ha a belépéskor be tudunk mutatni egy angol vagy magyar nyelvű, a fenti országokban készült negatív PCR tesztet, már csak egy másodikat kell itthon elvégezni. A jó hír, hogy sok helyen a teszt ingyen is elvégezhető, így jelentősen csökken egy utazással járó plusz teher.
A fentiekről bővebben a Magyar Közlönyben megjelentetett rendeletben és itt lehet olvasni. 

Ha kihasználnád, hogy most soha nem látott, alacsony árakon, elkerülve a tömeget fedezheted fel a világot, böngéssz repülőjegy-, vagy utazáskeresőnkben!

Ha inkább később, a határzárok után vágnál bele a nagy kalandba, keresd kollégáinkat telefonon, e-mailben vagy messengeren a legjobb akciós, nem publikált ajánlatokért!

Ha üzleti céllal, karanténkötelezettség nélkül, szabadon utaznál, keress minket itt!

2021-es USA útjainkra most 0% előleggel, lemondási lehetőségekkel, árgaranciával és ajándék fakultatív programokkal várjuk jelentkezésed, az akcióról bővebb információkat itt találsz.