+36 1 933 3861

Mexikó márciusban ☀️ Nőnap Dominika pálmafái alatt! 🗽 New York a tavaszi szünetben


home office

Hétfő? Munka? Home office?

Dolgozz luxus körülmények között!

2020.09.18.

 

A koronavírus járvány márciusi, hazánkba való begyűrűzése óta nálunk is az otthonról történő munkavégzés került előtérbe azoknál a cégeknél, ahol ezt a munkavállalók számára elérhetővé tudták tenni. Az azóta eltelt több mint fél évben a home office divatja felerősödött, a Magyarországon eddig meglehetősen népszerűtlen munkavégzési forma tartósan meghonosodni látszik.

Ha már irodán kívül kell/ lehet dolgozni, miért ne Barbados-ról vagy a Maldív-szigetekről tegyük?

Mia Mottley, Barbados miniszterelnöke még júliusban jelentette be kormánya javaslatára, hogy 1 évre biztosítják a külföldiek letelepedését a szigeten, és lehetőséget biztosítanak számukra a home office-ra: munkavállalási vízum felajánlásával élhetnek és dolgozhatnak náluk (természetesen annál a cégnél, melynél eddig is alkalmazásban álltak). Te is berendeznéd az irodád a csodás karibi sziget fehér homokos partján? Ha igen, szükséged lesz egy 15 millió forintos éves jövedelemre, személyenként 615 ezer vagy családonként – a gyerekek számára tekintet nélkül – 1 millió forintra a vízumért; kelleni fog továbbá egészségügyi biztosítás és egy-egy negatív PCR teszt is.

Kicsit mélyebbre kell nyúlni a zsebben akkor, ha a Maldív-szigetek egyikén dolgoznál: A The Nautilus Maldives potom 7 millió forintért tökéletes home office szállást kínál munkaállomással, telefonnal, vezeték nélküli nyomtatóval, fax-szal és természetesen wifi-vel. Munka után jóga-, fitnesz- és meditációs órák, valamint sok-sok egyéb pihentető program várja a munkában megfáradt vendégeket – igaz ezért az összegért csak egy hét erejéig élvezhetjük ezeket a szolgáltatásokat. Két vagy három hét arányaiban ocsóbban, már „csak” 11,5 vagy 15,9 millió Ft-ért érhető el.

Ha inkább kivárnád a járvány végét, és nem munka, hanem pihenés céljából utaznál, kérj személyre szabott utazási ajánlot kollégáinktól már most, megteheted ezt  telefonon, e-mailben vagy messengeren; vagy böngéssz repülőjegyet és utazást oldalunkon, amíg azt minden idők legjobb árán tudod lefoglalni!

Ha üzleti célból utazni kényszerülsz, de legalább szinte korlátozás nélkül, fordulj corporate-részlegünkhöz!

Ha úti célod Amerika lesz, tudj róla, hogy már most foglalhatók 2021-es USA útjaink kockázatmentesen0% előleggel, lemondási lehetőségekkel, árgaranciával és ajándék fakultatív programokkal, a részleteket összefoglaltuk Neked itt