hello@mortons.hu +36 1 933 3861

Hova utazhatok? // Maldív őszi szünet // Cancun őszi szünet

Hawaii

New York után Hawaii is megnyitja kapuit a turisták előtt

2020.09.28.


Cikkünkben hírt adtunk arról, hogy New York City – ha még egyelőre csak a belföldi turisták számára is – megnyitott, a város újra fogadja az odalátogatókat. 

Nem kellett sokat várnunk a következő jó hírre: október 15-től Hawaii is megnyitja határait, kötelező karantén nélkül is látogatható lesz, amennyiben az odalátogató be tud mutatni egy 72 óránál nem régebbi negatív PCR tesztet. Sőt, teszt hiányában arra is lehetőséget biztosítanak a szigeten, hogy azt helyben elvégezzék, és amennyiben a helyszínen levett minta negatív lesz, az utazó szintén mentesülhet a karantén alól, ugyan az eredmény megérkezéséig a szállás nem hagyható el.

Magyarország egyelőre még mindig az USA tiltólistáján szerepel, amint hírünk lesz az újranyitásról, oldalunkon beszámolunk.

Hawaii szigete akár egyéni, akár csoportos úton is elérhető irodánknál.

Pihend ki ezt az évet 2021-ben a világ egyik legcsodásabb szigetén, személyre szabott ajánlatért fordulj kollégáinkhoz telefonon, e-mailben vagy messengeren, Hawaii most igazán jó áron elérhető, legyen szó akár repülőjegyről, akár szállásról vagy komplett utazási csomagról!

Ha a csoportos utazás híve vagy, gyere velünk Nyugati Panoráma, A Nyugati Part Természeti Csodái vagy Nagy USA körutunkra, és hosszabbítsd meg élményed Hawaii-i nyaralással, akár szilveszterkor is! 

Ha más úti célra vágysz, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre a fent jelzett elérhetőségeken!

Üzleti utazás megszervezésével fordulj corporate részlegünkhöz!