hello@mortons.hu +36 1 933 3861

Utazz el a télből a nyárba! - Dominika - Maldív-szigetek - Mexikó - Seychell-szigetek - Zanzibár

Hawaii

Hawaii már 134 900 Ft-tól!

2021.04.09.

 

Bár Magyarország egyelőre még mindig az USA tiltólistáján szerepel, az oltottak számának folyamatos emelkedése miatt arra számítunk, hogy a határzár teljes feloldásáig már nem sokat kell várnunk. Természetesen amint értesülünk a jó hírről, azonnal beszámolunk róla oldalunkon!

A nyitásra a légitársaságok akcióval készülnek, rövid átszállási időkkel Bécsből indulva akár már 134 900 Ft-ért eljuthatsz álmaid szigetére. Ha elég gyors vagy, ezt az extrém olcsó repülőjegyet lefoglalhatod repülőjegykeresőnkben!

%%% Budapesti indulás és érkezés %%%

Óriási akcióval juthatsz el Hawaii-ra akkor is, ha Bécs helyett Budapestről indulnál. Budapesti indulással és érkezéssel egy november 4-től 16-ig, valamint egy december 6-tól 18-ig tartó 13 napos álomnyaralásra mindösszesen 239 900 Ft-ért juthatsz el, és ebben az árban az illetékeken túl már a feladott bőrönd is benne van! Az akciós repülőjegyekért keresd kollégáinkat elérhetőségeinken!

Ha szállás- és  transzferfoglalásod is ránk bízod, további 15 000 Ft/ fő kedvezményben részesülhetsz a repülőjegy árából, ráadásul a szállást és a repülőtér – hotel – repülőtér transzfert most ki sem kell fizetned! Irodánk azon túl, hogy kötelezettség-mentesen tartja Neked a szabad helyeket a földi szolgáltatásokra, árgaranciát is vállal – legyen szó csak repülőjegyről vagy akár komplett utazási csomagról; garantáljuk, hogy annyiért utazol, amennyiért azt előre lefixáltuk! 

Bízd magad szakértő kollégáinkra – kérj ajánlatot és útitervet kötelezettségmentesen telefonone-mailben vagy messengeren! Munkatársaink figyelnek arra, hogy utazásod maximális biztonságban legyen, igény szerint elintézzük Neked a repülőjegy- és szállásfoglaláson túl mindazt, ami életed legszebb élményéhez szükséges a beutazási engedélytől kezdve az autó- vagy transzferfoglalásokon és különböző fakultatív programokon (quad túra, vulkán napfelkelte vagy naplemente, tengeralattjáró robogózás, vitorlázás és búvárkodás, cápamerülés – csak hogy néhányat említsünk) keresztül egészen a Covid-19 felmerülése esetén is érvényes utasbiztosításig. Ha különleges kérésed van (lánykérésre készülsz, vagy az esküvődet szeretnéd a szigeten tartani, esetleg a nászutadra utazol), fordulj hozzánk bizalommal, nem ismerünk lehetetlent! Ötletekért keresd fel Hawaii-ról szóló korábbi írásunkat!

Ha más időpontban, esetleg más úti célra utaznál, személyre szabott ajánlatainkért keresd kollégáinkat elérhetőségeinken!

Ha nem várnál Amerika újranyitására, és már most indulnál, olvasd el korábbi cikkünket, amelyben összegyűjtöttük azokat az úti célokat, amelyek most is várják a turistákat!

Bárhova is utazol, használd a Morton's Világjegy applikációt, tartsd zsebedben virtuális idegenvezetőd! Tárold az app segítségével egy helyen az utazáshoz szükséges dokumentumaidat, és meríts ötleteket a környék látnivalóiról, kávézóiról és éttermeiről akár offline, internetkapcsolat nélkül is!