hello@mortons.hu +36 1 933 3861

Hova utazhatok? // Repülőjegy kiárusítás

hatosagi

HATÓSÁGI ÁRA LESZ A PCR TESZTNEK

2020.09.14.

ÁRCSÖKKENÉS VÁRHATÓ

 

Hatósági ára lesz a PCR teszteknek – jelentette be a miniszterelnökséget vezető miniszter. Gulyás Gergely egyelőre nem tért ki arra, hogy milyen mértékű csökkenésre lehet számítani.
Mint korábbi cikkünken megírtuk, szeptember 1-től a Külügyminisztérium a világ összes országát az utazásra nem javasolt térségek közé sorolta. Az intézkedés azt is magával hozta, hogy Magyarországra hazaérkezve mindenki két hét karanténba kerül, kivéve, aki be tud mutatni 2 negatív, államilag elfogadott laborban készült PCR tesztet; vagy nagyon indokolt, halaszthatatlan útról érkezik olyan országból, amelynek besorolásán változtatott a kormány; vagy üzleti céllal érkezik. Múlt heti írásunkban közzétettük, hogy a fentieken némiképp enyhített a kormány: a Magyarországra történő be- és hazautazás esetén egy alkalommal a hazai teszttel egyenértékűnek ismerik el a schengeni tagállamokban, az Amerikai Egyesült Államokban és a Kanadában készült PCR teszteket is.
Jelenleg a tesztelés ajánlott fogyasztói ára 30 500 Ft (hétvégi felár nélkül), irodánk már hírül adta, hogy megtaláltuk az államilag elfogadott laborok között a legolcsóbbat, ahol pillanatnyilag 19 990 Ft-ért elvégeztethető a vizsgálat.
Az új – várhatóan szerdán bejelentésre kerülő hatósági ár – minden laborra érvényes lesz, amint rendelkezésünkre áll az információ, beszámolunk itt és Facebook oldalunkon.

Ha kihasználnád az árcsökkenést és azt, hogy most soha nem látott, alacsony árakon, elkerülve a repülőtéri és egyéb tömeget fedezheted fel a világot, böngéssz repülőjegy-, vagy utazáskeresőnkben!

Ha mégis megvárnád a tesztmentes utazás idpszakát, keresd kollégáinkat telefonon, e-mailben vagy messengeren a legjobb akciós, nem publikált, jövőbeni ajánlatokért!

Ha üzleti céllal, szabadon utaznál, keress minket itt!

2021-es USA útjainkra most 0% előleggel, lemondási lehetőségekkel, árgaranciával és ajándék fakultatív programokkal várjuk jelentkezésed, az akcióról bővebb információkat itt találsz.