hello@mortons.hu +36 1 933 3861

Utazz el a télből a nyárba! - Dominika - Maldív-szigetek - Mexikó - Seychell-szigetek - Zanzibár

Görögország oltással nyáron szabadon

 

 Irány a nyáron Görögország - teszt és karantén-kötelezettség nélkül

 

Újabb úti cél nyílik meg a nem is olyan távoli jövőben az utazóközönség számára. Oltással szabad az út - Görögországban azoknak a személyeknek, akik oltási igazolvánnyal rendelkeznek, lehetővé teszik a teszt és karantén nélküli pihenést. Ráadásul a Wizzair két új görögországi úti céllal is bővítette kínálatát a nyári időszakra. Erről részletesen itt olvashatsz. 

Keresd a legjobb nyári ajánlatainkat megújult Utazáskeresőnkben! Beutazási feltételekről részletes tájékoztatást itt találsz. 

Kréta   Korfu   Mykonos   Rodosz   Santorini   Thessaloniki   Zakynthos

Irodánk a legnehezebb pandémia időszakban is arra törekszik, hogy a kikapcsolódni vágyóknak a legjobb áron kínálja az utazást a jövőben is. Bízunk abban, hogy az egyre gyorsuló ütemben megvalósuló oltási program előbb-utóbb teret enged a turizmus újraindulásának. 

Vásárold meg nálunk repjegyed, szállásod, vagy akár utazási csomagod előre! Utazási csomagjaink legtöbbször olcsóbbak, mintha Te raknád össze magadnak. Tesztelj le minket, használd árgarancia akciónkat! Valósítsd meg álmaid utazását a Morton's segítségével!

Ha más úti cél érdekel, böngéssz repülőjegy- és utazáskeresőnkben, függetlenül az utazás időpontjától most rendkívül olcsó árakat találsz. Személyre szabott ajánlatainkért keresd kollégáinkat elérhetőségeinken!

Előző cikkünkben már összegyűjtöttük nektek azokat az úti célokat, ahová a beoltott személyek egyéb korlátozások nélkül beutazhatnak, akár turisztikai céllal is. 

Használd a Morton's Világjegy applikációt! Tárold egy helyen az utazáshoz szükséges dokumentumaidat. Ötleteket kaphatsz a környék látnivalóiról, kávézóiról és éttermeiről is. Tartsd a zsebedben virtuális idegenvezetőd!

Ha Amerika az álmod, tudj róla, hogy 2021-es USA útjaink kockázatmentesen, 0% előleggel, lemondási lehetőségekkel, árgaranciával foglalhatók!