+36 1 933 3861

Mexikó márciusban ☀️ Nőnap Dominika pálmafái alatt! 🗽 New York a tavaszi szünetben


COVID utazáskereső

✈️ COVID-biztos utazáskeresés ✅📋

2021.03.11.Az idei évben az utazáshoz több előkészületre és szervezésre van a szükség a kialakult egészségügyi helyzetben, mint ezelőtt bármikor. Sokakat eltántoríthat a bizonytalanság és a folyamatosan változó feltételek kavalkádja. Az utazásszervezés és az utazási szokások változásai nem csak az utasokat, de az utazási irodákat is nap mint nap új igények és kihívások elé állítják. 

Szeretnénk egyszerűbbé tenni számodra a tökéletes úti cél kiválasztását, így a jelenlegi körülményekhez igazodva Utazáskeresőnket új funkciókkal bővítettük. Ezentúl az alább megadott feltételek szerint is kereshetsz legújabb ajánlataink között: 

PCR teszt nélkül utazható

1 PCR teszttel utazható

Oltási igazolással utazható 

Használd a bal oldali sávot a különböző szűrési feltételek beállításához, és találd meg pár kattintással álmaid utazását!

Felhívjuk a figyelmet, hogy a szűrési lehetőségek az egyes országok beutazási feltételei szerint kategorizálják az országokat. A hazautazási és egyéb szabályozásokkal, valamint a légitársaságok szabályaival kapcsolatban munkatársaink tudnak további tájékoztatást adni elérhetőségeinken! Hivatalos tájékoztatásért látogass el a Konzuli Szolgálat honlapjára!

 

Napról napra frissülő cikkünkben összegyűjtöttük a legfontosabb beutazással kapcsolatos szabályozásokat és feltételeket országokra bontva. A hazautazásról bővebben itt olvashatsz.

Még több információért olvasd át cikkünket korlátozásmentes úti céljainról vagy kérj személyre szabott ajánlatot munkatársainktól az általad kiválasztott desztinációra!

Legyen utazásod kockázatmentes és biztonságos! Útjaink akár önrész nélküli, Covid-19 felmerülése esetén is érvényes útlemondási és utasbiztosítással foglalhatók!

Ha Amerika az álmod, tudj róla, hogy 2021-es USA útjaink kockázatmentesen, 0% előleggel, lemondási lehetőségekkel és árgaranciával!