+36 1 933 3861

Mexikó márciusban ☀️ Nőnap Dominika pálmafái alatt! 🗽 New York a tavaszi szünetben


amerikai utazas usa csoportos utazás tudnivalók 2021 járvány new york los angeles mortons travel utazási iroda

Szabad az út Amerikából az EU-ba

Utolsó frissítés: 2021.06.21.

Az Amerikai Egyesült Államokban jelenleg is a tavaly március elején bevezetett utazási szigorítás van érvényben, mely szerint schengeni övezetből nem utazhatunk be az országba. Annak érdekében, hogy ez mielőbb feloldásra kerüljön, az Európai Unió megtette az első lépést: felülvizsgálva a járványügyi szempontból biztonságosnak ítélt országok listáját jegyzékbe vették az USA-t is. (Az az ország számít biztonságosnak, amely országban a koronavírussal fertőzöttek számának növekedése az uniós átlag közeli vagy alatti.)

Mivel Amerikában a járványkezelés előrehaladott ütemben halad, az ország kinyitott, bízhatunk benne, hogy amerikai utazásunkra sem kell már sokat várni, utazzunk akár egyénileg városlátogatás vagy körút céljából, akár csoportban, 0 Ft előleggel.

Lemaradtál idén az USA-ról? Biztosítsd be magad velünk 2021-re!

2020.08.09.

Az amerikai csoportos utak szakértőjeként mi, a Morton's munkatársai azon dolgozunk, hogy visszatérő és új Utasainknak egyaránt naprakész információval szolgáljunk az amerikai utazással kapcsolatos fejleményekről. Az alábbiakban részletesen olvashatsz a legfontosabb aktuális tudnivalókról, ill. irodánk további terveiről.

Az USA-ban jelenleg is a március elején bevezetett utazási szigorítás van érvényben, mely szerint schengeni övezetből nem utazhatunk az USA-ba.

A magyar kormány három kategóriába sorolja az országokat a koronavírus súlyossága alapján. A zöld az alacsony, a sárga a kevésbé súlyos, a piros pedig a súlyos mértéket jelzi. Az Egyesült Államok jelenleg is a sárga kategóriába tartozik. Ez azt jelenti, hogy az országból visszaérkező utas kötelező egészségügyi vizsgálaton esik át, majd köteles két hetes karantént betartani. Ezt csak friss, 5 napnál nem régebbi, kétszer elvégzett negatív PCR-teszttel válthatja ki. Szakértőink jól átlátható grafikán is levezették neked, hogy mire számíthatsz itthon, ha sárga vagy piros jelzéssel ellátott országból érkezel:

https://mortons.hu/hasznos-informaciok/beutazas-magyarorszagra

Azt, hogy a következő hónapokban várható-e fokozatos feloldás, és ha igen, pontosan mikor és milyen mértékben, csak a folyamatosan érkező fejlemények fényében lehet megjósolni.

Megéri-e amerikai csoportos utat foglalni?

IGEN! A Morton's Travel-nél folyamatosan alakítjuk és újítjuk utazási palettánkat, szem előtt tartva minden változást. Szállás-, repülőjegy- és programfoglalásaink már most elérhetőek honlapunkon. Ha az USA beutazási tilalom feloldása további hónapokat csúszik, és érinti az induló amerikai útjainkat, úgy egy későbbi dátumra foglalunk át, vagy később felhasználható vouchert adunk Utasainknak. Számunkra is az a legfontosabb, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk, és Utasaink a legnagyobb biztonságban élvezhessék életük egyik legnagyobb kalandját

A feloldások után hirtelen növekedésre számíthatunk a szervezett utak kapacitásának tekintetében is, ami hosszabb időre, akár hónapokra is hiányt eredményezhet a foglalható helyek tekintetében.

A Morton's-nál minden utunkhoz kapcsolódó légi és földi szolgáltatást előre lefoglaltunk.

Ha idén meg is hiúsult az amerikai álom, megéri előre gondolkodni!

Garantáltan jól jársz, ha most döntesz!

amerikai utazas usa csoportos utazás tudnivalók 2021 járvány new york los angeles mortons travel utazási iroda

Amit kínálunk:

 • sosem látott, alacsony árak

 • előjelentkezés 0% előleggel

 • lemondási lehetőségek

 • árgarancia

 • ajándék fakultatív program minden második Utasnak

  Minden 2. Utas számára féláron, azaz 50% kedvezménnyel foglalhatók az alábbi fakultatív programok:

  Keleti part: Egész napos fakultatív városnézés

  https://mortons.hu/elmenyek/new-york-varosnezes

  Nyugati part: Tűz völgye

  https://mortons.hu/elmenyek/valley-of-fire

 • közönségkedvenc utak profi idegenvezetőkkel

  Ismerkedj meg velük videóinkon keresztül!

  Minden foglaláshoz Frei Tamás Bábel c. regényét postázzuk ajándékba!

Minden utasunk kockázat nélkül mehet biztosra!

Amerikai csoportos útjainkról bővebben itt tájékozódhatsz.

Kiváló menetrend, minőségi, belvárosi szállodák, kényelmes helyi közlekedés, profi magyar idegenvezetés, közös és fakultatív programok gazdag kínálata vár. A legnépszerűbb útjaink közé tartozik a nyugati partvidék szépségeit felfedező Nyugati Panoráma, a 18 napos Nagy USA körút, és a Frei Tamás részvételével zajló, adventi New York és Florida kalandok. Utasaink kérésére szilveszteri utakkal is bővítettük kínálatunkat New York és Las Vegas városába akár Miami vagy Hawaii pihenéssel. A fakultatív és szabadprogramok lehetőséget biztosítanak rá, hogy a résztvevők saját tempójukban is felfedezzék kedvenc helyszíneiket.

Máshova mennél? Érdemes tovább is böngészni! Utazáskeresőnkben a legváltozatosabb ajánlataink közül válogathatsz kedvedre.

https://mortons.hu/utazaskereso