+36 1 933 3861

Mexikó márciusban ☀️ Nőnap Dominika pálmafái alatt! 🗽 New York a tavaszi szünetben


Aktuális tudnivalók, rendkívüli információk és közlemények

2020.03.17.

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

RENDKíVÜLI KÖZLEMÉNY

Irodánk számára Utasaink biztonsága és testi épsége élvezi a legfőbb prioritást, így a koronavírus megjelenése óta természetesen mi is folyamatosan figyelemmel kísérjük a világban zajló eseményeket, a híradásokat és a hivatalos szervek tájékoztatásait. Munkatársaink vállára ezekben a nehéz a napokban hatalmas teher hárul (érdeklődő telefonhívások, e-mailek, földi- és légi szolgáltatókkal történő partnerkapcsolatok), de minden esetben igyekszünk a lehetőségekhez képest a leginkább utasbarát megoldást megtalálni! Felhívjuk szíves figyelmét, hogy kollégáink az utazás időpontjának sorrendjében priorizálják teendőiket, emellett rendkívül leterheltek, válaszukig szíves türelmüket kérjük!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Hol kapok általános információkat a koronavírussal kapcsolatban?
Megkérjük tisztelt és kedves utasainkat, hogy igyekezzenek hiteles forrásból tájékozódni a jelen helyzetet illetően.
Ajánljuk szíves figyelmükbe a kormány hivatalos tájékoztató oldalát: https://koronavirus.gov.hu/

Mit tegyek, ha lefoglalt utam van a Morton’s Travelnél?
Amennyiben kérdése merülne fel a már lefoglalt utazásával kapcsolatban, kérjük, vegye fel kapcsolatot munkatársainkkal! Felhívjuk szíves figyelmét, hogy kollégáink az utazás időpontjának sorrendjében priorizálják teendőiket, emellett rendkívül leterheltek, válaszukig szíves türelmüket kérjük!

Hol kapok információt a különböző úti célok beutazási feltételeiről, lehetőségeiről, ill. az adott ország jelenlegi helyzetéről?
Ajánljuk a Konzuli Szolgálat gyűjtő oldalát: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Az alábbi linken keresztül elérhető az összes országhoz kapcsolódó aktuális információ: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/utazasi-tanacs
Ezen az oldalon megtalálható az Utazásra nem javasolt térségek listája is: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/utazasra-nem-javasolt-tersegek

Koronavírus esetén az utasbiztosítás fedezi a költségeket?
Minden utasunknak megküldtük az adott úthoz kapcsolódó biztosítási tájékoztatót, kérjük, azt olvassák el figyelmesen. Amennyiben a felmerült kérdéssel kapcsolatban nem találta meg a választ, forduljon kollégáinkhoz bizalommal!

Útlemondási biztosítással rendelkezem, lemondhatom az utazást?
Nem, az útlemondási biztosítás kizárólag az utas vagy közvetlen hozzátartozója előre nem látott, orvosilag igazolt megbetegedése, balesete esetén lemondott utazás téríti vissza a részvételi díjat.