hello@mortons.hu +36 1 933 3861

Utazz el a télből a nyárba! - Dominika - Maldív-szigetek - Mexikó - Seychell-szigetek - Zanzibár

New-York-olcso

 

 

 

 

 

 

New York-i utazás az iskolai szünetekben

2020.10.09.

 

Utolsó frissítés dátuma: 2021.05.13.

 

Irodánk 30 éves fennállását, valamint azt, hogy immáron úgy utazhatunk, hogy hazatérve nem kell karanténba vonulnunk, ha rendelkezünk védettségi igazolvánnyal, hatalmas repülőjegy kiárusítással ünnepeljük, melynek keretében New York-ba is eljuthatsz. 

A mindenkori beutazási feltételek itt találhatók.

New York, New York…

… a világ legfontosabb pénzügyi-gazdasági központja, mindannyiunk bakancslistás úti célja, filmekből és sorozatokból ismerős számtalan, világhírű látványossággal. New Yorkról mindenkinek él egy kép a fejében, a valóság azonban minden várakozást felülmúl: csodálatos őskáosz fogad minket, mely hangos-színes-szagos, egyszerre nemzetközi és nagyon amerikai, és mely minden utcasarkon valami újjal, izgalmassal kecsegtet.

A városban mindenki megtalálja a számára legkedvesebb időtöltést, ha szeretsz várost nézni, megtekintheted NYC legikonikusabb látnivalóit, többek között a folyton nyüzsgő Time Square-t…

vagy a világhírű Empire State Building-et és a Vasalóházat… 

… New York legfontosabb ütőerét, a Grand Central Terminal-t, amelyen milliók haladnak keresztül naponta, és amely a világ egyik legnagyobb és legszebb vasútállomása…

… Manhattan tüdejét, a Central Parkot.

A parkot megcsodálhatod belülről egy romantikus séta vagy lovaskocsikázás keretében is.

Ha érdekel a történelem, biztosan lenyűgöz majd a Metropolitan Museum, …

Ne hagyd ki a Plaza Hotelt se, keresd meg Kevint a szállodában vagy a filmből ismert Rockefeller Center előtti téren!

… de nem maradhat el New York-i látogatásunk egy világhírű Broadway előadás nélkül sem!

Felejthetetlen élményt nyújt a One World Observatory

… és a szeptember 11-i emlékhely és emlékmúzeum is.

Ha már megcsodáltad New York-ot testközelből, megteheted madártávlatból is egy manhattani helikopteres sétarepülés keretében!

És ha már jártál földön és a levegőben is, ne hagyd ki a vizet se, látogass el hajóval a Szabadság-szobor szigetére, nézd meg a világ leghíresebb szobrát a lehető legközelebbről!

New York felfedezése magyar nyelvű idegenvezetővel történő, csoportos úton az igazi. Foglald le most 6 napos New York-i utad kockázatmentesen, előleg befizetése nélkül, árgaranciával most akár 404 000 Ft-ért (az ár négy fős foglalás esetén érvényes).

Mi mindent kapsz ezért az összegért?

Tiéd a:

Összefoglaltuk Neked, hogy mindezeken túl miért érdemes csoportos utad ránk bízni.

Ha egyéni New York-i utazásra készülsz, tedd félre nálunk retúr repülőjegyed akciónk keretében akár 30 000 Ft/ fő kedvezménnyel! 

Ha szállásfoglalásod is ránk bízod, további kedvezményekben részesülhetsz. 

Bízd magad szakértő kollégáinkra – kérj ajánlatot és útitervet kötelezettségmentesen telefonon, e-mailben vagy messengeren! Munkatársaink figyelnek arra, hogy utazásod maximális biztonságban legyen, igény szerint elintézzük Neked a repülőjegy- és szállásfoglaláson túl mindazt, ami életed legszebb élményéhez szükséges a beutazási engedélytől kezdve az autó- vagy transzferfoglalásokon és különböző fakultatív programokon keresztül egészen az utasbiztosításig

Ha lefoglaltad 2021-es New York-i utadat minden kötelezettség nélkül, addig is, amíg nem tudsz utazni, ismerd meg az amerikai utazások legfontosabb tudnivalóit, és látogass el velünk az USA-ba videóinkon keresztül!

Ha más úti cél érdekel, böngéssz repülőjegy- és utazáskeresőnkben, függetlenül az utazás időpontjától most rendkívül olcsó árakat találsz! Személyre szabott ajánlatainkért keresd kollégáinkat elérhetőségeinken!