Úti célok, ahová most is szabad az út

New-York-olcso

 

 

 

 

New York – olcsóbban, mint valaha!

2020.10.09.

 


Korábbi cikkünkben hírt adtunk arról, hogy New York City megnyitotta kapuit – egyelőre – a belföldi turisták előtt.

Bár Magyarország – EU-s tagállam lévén – jelenleg még mindig az USA tiltólistáján szerepel, irodánk a folyamatos enyhítések (Hawaii újranyitása, melyre irodánk egy különleges akcióval is készült, az amerikai repülőtereken megszüntetett egészségügyi szűrések) bevezetése miatt arra számít, hogy a határzár teljes feloldásáig már nem kell sokat várni. Természetesen amint értesülünk a jó hírről, oldalunkon azonnal beszámolunk!

New York, New York…

… a világ legfontosabb pénzügyi-gazdasági központja, mindannyiunk bakancslistás úti célja, filmekből és sorozatokból ismerős számtalan, világhírű látványossággal. New Yorkról mindenkinek él egy kép a fejében, a valóság azonban minden várakozást felülmúl: csodálatos őskáosz fogad minket, mely hangos-színes-szagos, egyszerre nemzetközi és nagyon amerikai, és mely minden utcasarkon valami újjal, izgalmassal kecsegtet.

Most, hogy a légitársaságok kénytelenek nyomottabb áron kínálni szolgáltatásaikat, ill. a hotelek sem voltak soha ennyire motiválva, hogy elnyerjék leendő vendégeik bizalmát, minden idők legalacsonyabb árán van lehetőséged beleharapni a „Nagy Almába”!
Gyere el velünk a világ legizgalmasabb metropoliszába, fedezzük fel együtt a divat, a felhőkarcolók és a sárga taxik fővárosát! 

New York felfedezése magyar nyelvű idegenvezetővel történő, csoportos úton az igazi. Foglald le most 6 napos New York-i utad minden költséggel együtt 378 000 Ft-ért a tavaszi szünetre (április 1-6.) kockázatmentesen, előleg befizetése nélkül, árgaranciával!

Mi mindent kapsz ezért az összegért?


Tiéd a:

Ahhoz, hogy ezen az elképesztő áron tudhasd magadénak New York-i utazásod, nem kell mást tenned, csak elküldened nekünk e-mailben vagy messengeren az utazó(k) nevét. Mi minden terhelő kötelezettség nélkül visszaigazoljuk foglalásod válaszunkban. Fizetned csak akkor kell majd, ha kiderül, hogy biztosan nincs semmi akadálya az utazásodnak. Ha így lesz, minden idők legjobb árán jutsz el a városba, amely sohasem alszik, ha viszont nem érünk el Téged, vagy nem válaszolsz, esetleg nemleges választ adsz, töröljük a foglalásod.

Irodánk azon túl, hogy kötelezettség-mentesen tartja Neked a szabad helyeket, árgaranciát is vállal: garantáljuk, hogy annyiért utazol, amennyiért azt előre lefixáltuk! 

És hogy miért New York?

A városban mindenki megtalálja a számára legkedvesebb időtöltést, ha szeretsz várost nézni, megtekintheted NYC legikonikusabb látnivalóit, többek között a folyton nyüzsgő Time Square-t…

vagy a világhírű Empire State Building-et és a Vasalóházat… 

… New York legfontosabb ütőerét, a Grand Central Terminal-t, amelyen milliók haladnak keresztül naponta, és amely a világ egyik legnagyobb és legszebb vasútállomása…

… Manhattan tüdejét, a Central Parkot.

A parkot megcsodálhatod belülről egy romantikus séta vagy lovaskocsikázás keretében is.

Ha érdekel a történelem, biztosan lenyűgöz majd a Metropolitan Museum, …

… de a Szent Patrik katedrális is.

Ne hagyd ki a Plaza Hotelt se, keresd meg Kevint a szállodában vagy a filmből ismert Rockefeller Center előtti téren!

New York felfedezése nem lehet teljes anélkül, hogy ne tekintenénk meg éjszakai fényében is a híres Empire State Building kilátójából…

… de nem maradhat el New York-i látogatásunk egy világhírű Broadway előadás nélkül sem!

Felejthetetlen élményt nyújt a One World Observatory

… és a szeptember 11-i emlékhely és emlékmúzeum is.

Ha már megcsodáltad New York-ot testközelből, megteheted madártávlatból is egy manhattani helikopteres sétarepülés keretében!

És ha már jártál földön és a levegőben is, ne hagyd ki a vizet se, látogass el hajóval a Szabadság-szobor szigetére, nézd meg a világ leghíresebb szobrát a lehető legközelebbről!

Azon túl, hogy csoportos útjaink 0% előleggel, lemondási lehetőségekkel, árgaranciával és ajándék fakultatív programokkal foglalhatók, tetszőlegesen hosszabbíthatók vagy variálhatók is a még teljesebb élményért. Egészítsd ki New York-i utad Washingtonnal vagy a Niagara-vízeséssel, vagy akár mindkettővel! Pihend ki a városnézés fáradalmait Miami-ban, vagy ruccanj ár a nyugati partra Washington-nal vagy anélkül
Még több kombinációért kattints ide!

Összefoglaltuk Neked, hogy mindezeken túl miért érdemes csoportos utad ránk bízni.

Az akció részleteiről itt olvashatsz további részleteket.

Ha egyéni New York-i utazásra készülsz, foglald nálunk repülőjegyedet; ha szállásfoglalásod is ránk bízod, kedvezményekben részesülhetsz
Bízd magad szakértő kollégáinkra – kérj ajánlatot és útitervet kötelezettségmentesen telefonon, e-mailben vagy messengeren! Munkatársaink figyelnek arra, hogy utazásod maximális biztonságban legyen, igény szerint elintézzük Neked a repülőjegy- és szállásfoglaláson túl mindazt, ami életed legszebb élményéhez szükséges a beutazási engedélytől kezdve az autó- vagy transzferfoglalásokon és különböző fakultatív programokon keresztül egészen az utasbiztosításig

Ha lefoglaltad 2021-es New York-i utadat minden kötelezettség nélkül, addig is, amíg nem tudsz utazni, ismerd meg az amerikai utazások legfontosabb tudnivalóit, és látogass el velünk az USA-ba videóinkon keresztül!

Megtekintett ajánlatok
Legnépszerűbb oldalaink