Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Zakinthos repülőjegy

Csodálatos görög tengerpart, kellemes napfény, barátságos helyiek… Utazzon velünk! Repülőjegy Zakinthos szigetére olcsón – csak válassza ki az Ön által preferált időintervallumot, és máris megtekintheti ajánlatainkat. Utasbiztosítást is köthet, vagy igény szerit intézzük az autóbérlést is. Foglaljon repülőjegyet Zakinthosba a Mortons Travelnél!

Zakynthos, a görög csoda

Görögország minden szigete mesébe illő, a meredek partokkal vagy a lassan mélyülő strandokkal. Az egyik legszebb talán Zakynthos, melynek fővárosa is hasonló nevet visel. A szigetet és fővárost nem lehet határozottan elválasztani, hisz a hangulatos kisváros igazi nyaralóhely. A gyönyörű kék tenger, a buja növényzet úgy a városban, mint a sziget egész területén megtalálható.

Ússzunk a teknősökkel!

A városban a szűk utcák, a hangulatos kis kávézók nyújtanak igazi örömet. Érdekes azt látni, ahogy az idősebb férfiak kiülnek a ház elé, és egyszerűen élvezik az életet. Az asszonyok a hófehér házak ablakain szeretnek kikönyökölni.

A parton minden adott ahhoz, hogy jól érezzük magunkat. Amit mindenképp ajánlott megtekinteni, az nem más, mint a Kék Barlang. Ide motorcsónakkal lehet a legkönnyebben és leghamarabb eljutni. Vannak kifejezetten erre a célra bérelhető csónakok, de ha nem szeretnénk mi vezetni, szervezett látogatásra is befizethetünk. A tenger színes élővilága, az itt őshonos teknősök szebbé teszik itt az úszást és a búvárkodást. Akár családdal, akár a párunkkal jó szórakozás.

A városban jókat lehet sétálni, ugyanakkor a kis tekergő utcácskákban igazi gyöngyszemeket fedezhetünk fel. Érdemes nyitott szemmel járni, hisz sok helyen olyan mesés épületeket láthatunk, amelyek igazán egyedülállóak. A szemnek hirtelen nehéz megszokni a vakító fehér házakat. Igazán aranyosak ezeken a házakon a kék redőnyök. Csak ámuljunk ezen az összhangon!

Zakinthos repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Zakinthos repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató