Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Görögország repülőjegy

Görögországi repülőjegyek kedvező áron! Miért fizetne többet egy Görögországba szóló repülőjegyért, mint amennyit feltétlenül szükséges? Miért ne választhatná több légitársaság összesített ajánlatai közül a legkedvezőbbet? Erre nálunk könnyen lehetősége nyílik! Rendszerünk segítségével csupán pár kattintással lehívhatja azokat az ajánlatokat, melyek az Ön által megadott indulási és visszaérkezési dátumoknak megfelelő jegyekre vonatkoznak. Ha megvan a tökéletes ajánlat, neten, telefonon és személyesen is érvényesítheti foglalását.

Görögország

A Balkán-félsziget déli részén fekvő Görögország igazi turistaparadicsom, ahol egyaránt élvezhetjük a megannyi sziget által nyújtotta pihenési és kikapcsolódási lehetőségeket, valamint a szárazföldi területen található kulturális és művészeti örökségeket és értékeket is. Így mindenki megtalálhatja ebben a hatalmas országban a számára kedvező pihenési körülményeket.

Ha a szigetek felé vennénk az irányt, akkor is bőven van előttünk választási lehetőség, mivel körülbelül 1400 sziget tartozik Görögországhoz, s ezek mindegyike egészen eltérő élménnyel vár minket. De bármelyiket is választjuk, az biztos, hogy minden igényünket ki fogja elégíteni, legyen szó akár a mediterrán napsütésről, a homokos, kavicsos tengerpartról vagy akár a türkizkék tengerről. A szálláskínálat szintén rendkívül széles, az olcsóbb apartmanoktól egészen az igazi luxus szállodákig minden kategória fellelhető.

Néhány igen híres sziget említésként: Rodosz, mely a Johannita lovagok bámulatos épületeivel kápráztat el; Santorini, mely festői látképével mindenkit levesz a lábáról; Mykonos, ami a fiatalok kedvelt bulizós szigete; Kefalonia, mely a mediterrán nyugalom szigeteként ismert; Kréta, amely pedig a minószi kultúra híres régészeti emlékeivel vonzza a turistákat az év minden szakában.

Athén az ország fővárosa, ahol az Akropolisz romjai a város fölé emelkednek. Az épületegyüttes egykor a görög királyok lakhelye volt. Kr. e. 480-ban a perzsák lerombolták, az újjáépítésében az ókor legnevesebb művészei, építészei vettek részt, mint például Pheidiasz. A pártalan épületegyütteshez tartozik a  Parthenon, vagyis Pallasz Athéné temploma is.

Az Akropolisz déli lejtőjén találhatjuk meg a Dionüszosz Színházat, melyet az érzéki örömök istenének emeltek, s fénykorában a befogadóképessége mintegy 17 000 néző volt.

Ha túrázni, esetleg hegyet mászni támad kedvünk, akkor célozzuk meg az Olümposzt, mely Görögország legmagasabb hegysége. A hegy csaknem 3000 méter magas, és a mitológia szerint a tetején laknak az istenek.

S ha már Görögországban járunk, okvetlenül ejtsük útba Olümpiát, mely a Peloponnészoszi-félsziget nyugati részén található. Itt rendezték meg az ókori olimpiai játékokat, s itt építették fel Zeusz templomát is, benne az istenség grandiózus, aranyból és elefántcsontból készült szobrával, mely egyike volt az ókori világ hét csodájának.

Görögország repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Görögország repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Görögország városok

 
Athén

Athén Görögország fővárosa bővelkedik a műemlékekben. Athén a kontinens egyik legrégibb települése, az európai civilizáció bölcsője. A város legjelentősebb emlékei az i.e. V. századból származnak. Ha felmegy az Akropoliszra, máris négy ókori épületet talál. A legismertebb ezek közül a Parthenon...

 
 
 
Rodosz

A virágok szigete elsősorban a természeti adottságai miatt népszerű. A tengerpart gyönyörű, a víz kristálytiszta, a napsütés állandó. Ha van kedve, nézze meg a híres Pillangók Völgyét. A medvelepkéket zavarja a zaj, de csendes szemlélőként gyönyörködhet bennük pár percig, amint egyik virágról...


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató