Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Athén repülőjegy

Athénbe repülne? Válasszon minket! Online keresési rendszerünkben megtalálhatja a legolcsóbb repülőjegyeket Athénba, anélkül, hogy bármilyen kompromisszumot kellene kötnie. Csak adja meg, hogy mikor szeretne utazni, és mi máris megjelenítjük Önnek a legjobb lehetőségeket! Erről a listáról könnyen megtalálhatja az Önnek legmegfelelőbb repülőjegyet, melyet máris megrendelhet online, telefonon vagy személyesen.

A káprázatos Athén

Talán kevés olyan gyönyörű és történelmi helyekben bővelkedő város van a világon, mint amilyen Athén, Európa első kulturális fővárosa. Már az időszámításunk előtti időkben virágzó civilizáció volt itt, nem hiába nevezik a nyugati civilizáció bölcsőjének.

Turistalátványosságok

Az Akropolisz lélegzetelállító templomai, melyeket Athéné, a város védőszentje tiszteletére emeltek, a hely legkedveltebb turistalátványosságainak számítanak. Ugyanitt helyezkedik el a híres Parthenón is. Parthenón templomában találhatjuk azt az Athéné szobrot is, melyet elefántcsontból és aranyból formáztak meg. Az Akropolisz Múzeumban is számos régi leletet, történelmi tárgyat vehetünk szemügyre.

Másik lélegzetelállító látvány a 174-ben Herodész Attikosz által építetett színház, melynek méretei és csodás megmunkálása még ma is szemet gyönyörködtető látványt nyújt az arra járóknak. Az Akropolisz lábánál zajlott a város kereskedelme és irányítása, ezt a helyet Agórának hívták. Ennek egyik legépebben fennmaradt épülete a Héphaiszteion, egy Kr. e. körülbelül 449-ben épült templom.

Az Agórától keletre haladva elérhetjük a Szelek-tornyát, egy három lépcsőfokon álló márványépületet, mely szélkakas, napóra és vízóra is egyben. A Szelek-tornya egy nagyon színes és érdekes negyedben található, melyet szintén érdemes szemügyre venni, ha el szeretnénk kissé merülni a városi forgatagban.

Athén repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Athén repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató