Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Fülöp-szigetek repülőjegy

Olcsó repülőjegy a Fülöp-szigetekre! Nálunk biztosan megtalálja a legjobb ajánlatot! Adja meg kritériumait (vagyis az indulás és visszaérkezés dátumát) és listázza ki keresőrendszerünk segítségével a legkedvezőbb árú repülőjegyeket a Fülöp-szigetekre! Ha rábukkant a megfelelő ajánlatra, válassza az online jegyfoglalást, hiszen így pár kattintással le tudja foglalni jegyét. Természetesen telefonon és az irodánkban is megrendelheti repülőjegyét, ha igénybe venné ügyfélszolgálatunk segítségét.

Kalandra csábító Fülöp-szigetek

Azok számára, akik szeretik a kalandos utazásokat, tökéletes választás a Fülöp-szigetek. Itt minden megtalálható, ami egy tökéletes hátizsákos kiránduláshoz szükséges. Vannak itt barlangok, melyek igazi misztikus helyek, de várnak ránk hegyek is, melyeket akár meg is lehet mászni. Azonban azon turisták, akik a kényelmet, a luxusszállodákat keresik, szintén találhatnak maguknak jó helyeket.

Látványos szigetvilág

A több ezer apró sziget mind arra vár, hogy felfedezze a bátor turista. Olyan különlegességeket láthatunk, mint a Csokoládé-hegy, vagy az a Cebu nevezetű kikötőváros, ahol Magellán, jelezvén a kereszténység térhódítását, keresztet állított föl.

Keressük föl a 12 millió lakosú fővárost, Manilát, mely igazán kétarcú település: míg az egyik városrészben a luxusszállodák sorakoznak, addig a város másik részében egy hétköznapibb világgal ismerkedhetünk meg. Érdemes kipróbálni az utcai kifőzdéket, mert sok esetben bebizonyosodott, hogy sokkal finomabb ételt lehet ott kapni, mint egy drága étteremben. És így, a közös étkezések alkalmával a helyi lakosokat is jobban megismerhetjük.

Azok, akik a tengerpartot, a homokot keresik, válasszák a Boracay szigetvilágot. Itt minden olyan kényelmi szolgáltatás megtalálható, ami a tengerparti nyaraláshoz szükséges. Lehet vízisíelni, búvárkodni, de az is jó móka, ha a kék tenger habjaiban merülünk el.

A Fülöp-szigeteken található néhány barokk templomot, a Kordillerák rizsteraszait, valamint Vigan történelmi városát is ajánlott megtekinteni. Ez utóbbit az UNESCO a kulturális világörökség részeként tekinti.

Fülöp-szigetek repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Fülöp-szigetek repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató