Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Franciaország repülőjegy

Olcsó repülőjegyek Franciaországba! Velünk biztosra mehet! Keresőrendszerünk segítségével meg tudja jeleníteni a legkedvezőbb árú franciaországi repülőjegyeket, és ehhez csupán annyi kell, hogy a tervezett indulás és visszatérés dátumát beírja a megadandó feltételekhez. A kedvező árú repülőjegyek gazdag kínálatában garantáltan megleli majd a tökéletes ajánlatot. A kiválasztott repülőjegyet legegyszerűbben online rendelheti meg, de persze a repülőjegy foglaláshoz fel is hívhatja irodánkat vagy személyesen is megkereshet minket.

Az ínyenc Franciaország

Akik igazi finomságokat szeretnének kóstolni, azok mindenképpen látogassanak el ebbe a gyönyörű országba. Biztosak lehetnek benne, hogy feledhetetlen élményekkel fognak gazdagodni. A francia konyha különlegessége már régóta ismert, de személyesen felfedezni, az az igazi.

Látnivalók szinte minden városban és még a legkisebb falucskában is szép számmal találhatóak. Franciaországról érdemes tudni, hogy mindenhol nagyon fontosnak tartják a környezetvédelmet, a természettel való együttélést. Ennek érdekében a lehető legtöbbet tesznek.

Kastélyok, várak országa

Az egykori francia királyság hagyatéka ma is jól látható az ország bármely területén. Szinte nincs is olyan város, ahol ne lenne egy kisebb kastély vagy egy romantikus várrom, mely arra csábít, hogy a párunkkal kézen fogva felfedezzük. Engedjünk a csábításnak, és járjuk be a lehető legtöbbet.

Amennyiben vásárolni szeretnénk, akkor a főváros, Párizs a legjobb választás. Nincs olyan nagy divatmárka, ami ne képviseltetné magát itt. Az Eiffel-toronyba fölmenni pedig szintén egyedülálló élmény.

Ha tömegre, nyüzsgésre vágyunk, válasszunk olyan városokat, mint Marseille, Nantes, Toulon vagy épp a gyönyörű Dijon és Limoges. Azonban akik a csendet, a természet közelségét keresik, azok a francia vidékeket válasszák. Az eldugott kis falvakban is minőségi szállodák és gyönyörű táj várja az utazót.

Franciaország repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Franciaország repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Franciaország városok

Párizs

Franciaország, a kultúra és a divat fővárosa. Nehéz kiválasztani, hogy hol kezdjük a városnézést. Nos, igyon egy csésze tejeskávét, reggelizzen croissant-t, tegyen egy bagettet a fejére, egy csipetnyi parfümöt a nyakára és induljon Párizs felfedezésére. Érdemes talán a legismertebb...

 

Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató